vrijdag 2 juli 2010

Doelpunt voor Oranje!

Geleerd had ik van maandag, vanmiddag ging ik eerder naar het station, maar de NS geeft zich niet zo snel gewonnen! Maar liefst 6 van de 7 doelstellingen hadden de managers van Prorail gehaald, en dus een dikke bonus over 2009 gekregen. Die 7e doelstelling, de treinen op tijd laten rijden of wellicht tevreden treinreizigers, die was in 2009 kansloos, en ik ga jullie vertellen, over 2010 gaat die ook weer niet lukken. Geen sneeuw op de rails, geen blaadjes of verbogen railstaven, maar ernstige vertraging door voetbalkijkers die eerder naar huis willen (NB die dus niet op de rails liggen!).
De trein van 15.08 had gewoon 30 minuten vertraging, en dus was ik weer pas om 16.05 thuis, precies op tijd om Brazilië een doelpunt te zien maken. Mooi, zo win ik de WK poule, was de gedachte! En in de pauze heb ik de eerste slingers naar beneden gehaald en opgeborgen. De tweede helft bleken de Brazilianen echter zwaar onder de maat te kunnen presteren, en waar ik Robinho als topscoorder had getipt voor deze WK bleek hij het doel niet echt meer te kunnen vinden! Met net als tegen de Denen weer een prachtig eigen doelpunt en vervolgens nog een mooi doelpunt hebben we van die lui gewonnen en moeten we as dinsdag tegen Uruguay (ik ga er gemakshalve even van uit dat Ghana vanavond kansloos verliest...).
Voor jullie dus: doelpunt voor oranje (Op youtube staan ook een aantal varianten van Edwin Evers)


Hachelijk?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Oh, moesten die voetballen... ik dacht om half vijf al wat is het rustig op de weg

Suske. zei

en net toen de match voorbij was begon hier het onweer.
Toeval ?

Renesmurf zei

Edwin Evers moet ik niet, das een overloper.

Ik doe nooit mee aan gokspelletjes, maar wat mij betreft mag nederland best wereldkampioen worden.

Gert zei

Dinsdag spelen ze om half negen 's avonds. Dan ben je toch wel op tijd of kan de NS dat ook nog in de war schoppen......

FRANK103 zei

@Me: misschien kwam dat door het voetbal?

@suske: jawel!

@René: het voorspellen van uitslagen is geen gokken, maar kennis! En ik blijf Edwin Evers uniek vinden!

@Gert: ik zie ze er voor aan!