maandag 13 september 2010

Twenttrack deel 2

Omdat men in de beperking de meester herkent, één bericht over een bezoek aan Twenttrack de bezoekers van een volstrekt willekeurig blog misschien kan boeien, maar een tweede bericht wellicht ervaren wordt als internetvervuiling, omdat taal- en cultuurongevoelige bloggers (zeg maar: barbaren) het circuit van Henk geheel ten onrechte 'Twentetrack' noemen waar dit Twenttrack moet zijn, daarom alleen plaats ik een tweede bericht met de titel Twenttrack. Hoewel ik jullie graag plaatjes zou willen laten zien van de supersnelle Dallara van Henk, die wordt bestuurd door Stef en bekeken door Wes, heb ik die plaatjes niet. Een verklaring daarvoor is heel eenvoudig, de snelheid van de betreffende slotraceauto is als gevolg van de spanning op de baan, die op haar beurt weer beïnvloed wordt door de druk van de vinger van Steffer op de trekker in combinatie met de maximale baanvoeding en de werking van de DS tijdwaarnemingsinstallatie die is aangesloten op de baan, die zorgde voor een dusdanige snelheid van hiervoor genoemde Dallara dat de vinger van de fotograaf, mijn vinger dus, te langzaam was! Ik beperk me dus tot plaatjes van stilstaande en amateuristisch geparkeerde bolides op het circuit van Henk, waarvan ik graag hieronder het stukje achter de beroemde sauna van Henk toon. Deze sauna, en de mogelijkheid van het gebruik ervan tijdens zo een racedag, geeft het circuit van Henk een kenmerkende uitstraling voor de slotraceblogger, vergelijkbaar met Eau rouge op het circuit van Spa-Frankorchamps. Hoewel de kans op verplaatsing van deze sauna naar het uiterste puntje achter in de tuin, naast de vijver, heel klein is, zijn we (de Twenttrackbezoekers) bang dat er dan iets van die rustieke kenmerkende raceomgeving verloren gaat.Een bescheiden handtekeningenactie voor behoud van de sauna is al opgestart! Ik zeg u: het is penibel!

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik zie dat je op de een-na-laatste foto tegen jezelf aan het racen bent. Dat is natuurlijk hachelijk, die 103 gaat altijd winnen...

FRANK103 zei

@Sjoerd: ik kan zeggen dat ik een race gewonnen heb!

Suske. zei

proficiat voor de mooie plaatjes en ook voor de overwinning, natuurlijk.

www.brillie.nl zei

Vervuiling van opslag moet ook gedaan worden op internet. Dus het maakt niet zo veel uit dat het vuil dan ook nog te bezien is op uw log.

rob alberts zei

De tijdwaarneming was niet tijdig ingeschakeld.
Maar ik heb even wat achterstallig lees- en kijkwerk ingehaald.
Leuk en snel.
Vrolijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

Gert zei

Waar staan nu die reclameborden?

FRANK103 zei

@suske: eigenlijk heb ik niets gewonnen, want we hebben geen race greden. Het was meer een reactie op de opmerking dat er 2 103-en op de baan stonden. Hachelijk!

@brillie: maak je mijn blog nu uit voor oud vuil?

@rob: ik denk ook dat stef vals gespeeld heeft, al weet ik nog niet hoe!

@gert: henk durfde die pas te plaatsen NA ons vertrek, uit angst voor schade! Hachelijk? (zie het blog van henk)