woensdag 17 november 2010

De installatie

In het kader van de herhaling, waar waarschijnlijk ieder blog aan lijdt, is vandaag de installatie van Wes aan de beurt.


Dat heb ik toch al eerder hier gelezen, zullen jullie vast allemaal denken.Ja, dat was ook een installatie, maar de installatie als Esta (soort padvinder). Op een gegeven moment ben je te oud voor de Esta's en wordt je een Verkenner (een ouder soort padvinder).Dan wordt er bij de Esta's eerst een de-installatie gedaan, vervolgens is er bij de Verkenners weer een installatie. Op de foto hieronder toon ik graag het installatie-ritueel, met rechts op de foto De Hopman!Voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen: ze (de padvinders dan) noemen het "overvliegen".Het de-installeren bij de Esta's was natuurlijk ook een hele happening, maar die heb ik op dit blog voor jullie verzwegen. Teveel is immers teveel, zelfs op dit blog!De installatie bij de Verkenners was van zulke klasse (zie vooral hieronder....) dat ik jullie deze niet wil onthouden!Voor Brillie: ze krijgen een hand met de linkerhand, en dat is niet omdat er geen WC papier door padvinders gebruikt wordt en ze vervolgens op de zeep bezuinigd hebben.En Wes laat ook zien dat ik niet veel afdrukjes van mijn foto's hoef te laten maken.Penibel?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

En jij mocht dat ritueel zomaar op de gevoelige plaat vastleggen...

FRANK103 zei

@sjoerd: bizar maar waar....

Gert zei

Je gaat vooruit met het plaatsen van de balkjes. Ik dacht eerst dat hij geblindoekt van de trap af moest lopen. Valt me wel tegen dat die hopman niet in een padvinderijuniform is.

Renesmurf zei

Elke instalatie is er weer eentje, op zich is dat niet echt een herhaling.
Anders zou alles in het leven een herhaling zijn.

www.brillie.nl zei

Scouting is kinderopvang voor op de vrije uren van de ouders. Na mijn idee, een hachelijke zaak.

FRANK103 zei

@Gert: het is die handige functie met het verfblik. Snel en toch leuk!

@René: tja, dat wilde ik toch wel een beetje vertellen, dat er wel veel herhaling in zo'n blog zit...

@brillie: waar, maar dat uurtje scouting / sport per kind kost mij meer tijd dan het oplevert, door heen en weer rijden, kijken etc. Geen scouting of sport is makkelijker!