maandag 10 januari 2011

Over humor, losers en smurfen

Wat is nu eigenlijk humor, dat vraag ik u af! Meneer Smurf, die hier vast niet genoemd wil worden, vraagt zich regelmatig bij de reacties af waarom ik toch iedere keer personen noem die hier niet genoemd willen worden: "Als iemand niet genoemd wil worden, doe dat dan ook niet."Kijk, zo'n reactie vind ik nu humor. Om je te bescheuren, zou ik bijna willen zeggen.

En dat is meteen een bruggetje naar die best wel ontzettend leuke scheurkalender die wij op de WC hebben hangen, en die dit jaar door Lisanne is uitgezocht. Het is de Loser kalender, werkelijk het toppunt van humor.Daarmee vergeleken is een Windows PC, die je vertelt een prehistorische floppie in een niet aanwezige A drive te doen, maar een zure moppersmurf!Of het laten zien van een avondmaaltijd, van een aantal dagen terug.Nee, die loser humor is top!

Een loser is iemand die CD's in een doosje doet, jaja, ik hoop dat jullie het droog houden.Toen ik tijdens het vooruit bladeren de topper 'een loser is iemand met een treinbaan' tegenkwam moest ons toilet een dieptereiniging ondergaan! Zoveel humor op een toilet, dat gaat niet goed!Dus is de Loser scheurkalender inmiddels afgevoerd richting voetbalvereniging en hangt nu op het toilet een Garfield scheurkalender, veel rustgevender voor de darmen!Penibel?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Niet iedereen weet humor te waarderen...

Steffer zei

loser

suske zei

humor is iets persoonlijks.
ik gebruik ook humor in mijn blog, maar die is dan weer helemaal anders dan de humor hier en dat maakt het juist zo leuk.

www.brillie.nl zei

Bij ons vegen we het gat af met Sokke en Fokke... of hoe heten die twee ook alweer... Ik ga natuurlijk geen reclame maken, dat hebben ze niet nodig.

FRANK103 zei

@sjoerd: inderdaad!

@steffer: inderdaad!

@suske: inderdaad!

@brillie: inderdaad!

Renesmurf zei

Ik vind grapjes wel humor, maar altijd maar dezelfde grapjes is niet humor meer.
Vind ik.

Anoniem zei

Wordt dit nu de Loser-103 weblog?
Wat is de avondmaaltijd eigenlijk?

FRANK103 zei

@René: het is ook heel flauw, daardoor op mijn blog op z'n plaats. Ik wil liever 10 flauwe berichten op dit blog dan een bericht dat iemand serieus neemt.

@lokkie: nee, dan neemt het niveau van dit blog wellicht toe.
Het was prei met bietjes en aardappelen in de oven, op de foto staat een te groot stuk prei, dat dus ook niet is opgegeten.