zaterdag 5 maart 2011

Over cultuur, Veldhuis, Kemper en smaak

Gisteravond ben ik met Lisanne, die hier trouwens niet genoemd wil worden, naar de nieuwe show van Remco Veldhuis en Richard Kemper geweest, "dan maar niet gelukkig!".Dat begint uiteraard met een smakelijke koffiein de sfeervolle foyer van een lokaal theater.Dan de zaal in, gelukkig zitten er geen grote hoofden voor me, waar de mensen achter mij wel over klagen.Ik laat jullie dat uiteraard graag zien! Van de show zelf heb ik natuurlijk geen plaatjes gemaakt, ik raad jullie aan om zelf te gaan kijken. Ik verwijs jullie daarvoor graag naar de site van de heren:
http://www.veldhuisenkemper.nl/nieuws.phpDaarbij wil ik wel een uitzondering maken voor Madelon103, die vanavond met een vriendin naar dezelfde show gaat, en dat weer om een oppasprobleem te voorkomen, en Madelon103 wil ik aanraden haar kaartje voor de voorstelling vanavond aan mij te geven en gewoon lekker thuis bij de buis te blijven.
Voor de blogbezoekers die niet weten wie Veldhuis en Kemper zijn, plaats ik hier twee filmpjes van een eerdere show (Hitsig, ook op dvd verkrijgbaar!).Dat geheel ten overvloede, vermoed ik, want wie kent Veldhuis en Kemper nu niet? Of Dicky, Femke, professor Tandoori en dokter Hak?
Zo'n uitstekende show moet uiteraard op een smaakvolle wijze afgerond worden!Gelukkig weet Lisanne, die hier nog steeds niet genoemd wil worden, een aardige uitspanning in de buurt.Met vitaminerijk voedsel.Zo is een gewone vrijdagavond toch een heel smaakvol en cultureel gebeuren!Hachelijk?

Wie ook nog een Marco Borsato - parodie wil zien:


Of een echte videoclip (waargebeurd verhaal!)

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat wordt nog echt hachelijk voor je als de MekDrek er iedere keer aan te pas komt.

suske zei

ik kende ze niet, maar da's nu opgelost door deze log.
Hachelijk ?

Renesmurf zei

Elke keer als je zegt, die hier niet genoemd wil worden, denk ik, dat zeg je wel vaker.

Leuk is het nooit geweest, en het wordt steeds irritanter.

FRANK103 zei

@sjoerd: heb ik dan te weinig ingezoomd op al het groen bij deze maaltijd?

@suske: heel hachelijk!

@Rene: en dat is dan weer heel naar voor je!

www.brillie.nl zei

Wat een but znagers zijn het. Nee, totaal niet mijn smaak.

FRANK103 zei

@Brillie: ik weet niet wat erger is voor ze, uitgemaakt worden voor but of voor znagers, wat dat ook moge zijn....