zondag 6 maart 2011

Verslag W D8 - S D5 uitslag 5 - 2

Hoewel ik niet weet of ik jullie er een plezier mee doe plaats ik hier het stukje, voorzien van kiekjes, dat ik ook naar de voetbalclub van Wes heb gestuurd. Een verslag voor in het blaadje, zogezegd.

"De wijze les van Johan Cruijff, als je één doelpunt meer maakt dan de tegenstander dan win je de wedstrijd, was vorige week niet helemaal goed begrepen.Dus hebben we deze week een andere wijze les besproken: als S in balbezit is, dan heeft de tegenstander de bal niet! Door dat zo’n 2 keer 30 minuten vol te houden is de overwinning binnen handbereik.Met het idee de tegenstander een paar balmomenten te gunnen, nadat ze de bal uit hun doel gevist hadden, ging de D5 met 10 spelers de wei in.En met die 10 spelers werd een goede wedstrijd neergezet, de bal werd goed overgespeeld en met Bart als laatste man kwam de tegenstander bijna niet voor onze goal.Na ruim een kwartier viel de bal voor W wel goed, eerst wist keeper Tim de bal nog weg te stompen, maar daarna wist W goed af te maken (1-0). Vlak daarna werd een speler van W in het strafschopgebied van S gevloerd, de penalty werd onhoudbaar voor Tim ingeschoten (2-0).Het offensief van S dat daarop volgde leidde tot een paar kansen voor S, met een treffer voor Wesley. De eer was in ieder geval gered (2-1)! Via de rechterzijde met Anil en Davy lopen daarna nog een paar mooie aanvallen, helaas met minder succes.De tweede helft was Derrillio ook van de partij, met 11 tegen 11 zouden we even sterk moeten zijn als W. De omzetting in de verdediging, met Bart nu als linkshalf, werd direct door W afgestraft.Een treffer tijdens een snelle counter (3-1) en een mooi ingeschoten vrije schop van randje strafschopgebied (4-1), S stond nu toch ruim achter! W krijgt nog diverse kansen, waarbij Derrillio nog een keer een hard ingeschoten bal op de achterlijn weg weet te werken.Aanvallend loopt het ook minder, de laatste man van W is te snel en sterk voor de aanvallers van S, Toch weet Rino hem nog een keer voorbij te komen en maakt de kans mooi af (4-2). Een kans van Bart gaat kort daarna net naast. In de laatste minuten van deze sportieve en leuke wedstrijd weet W nog de 5 – 2 in te schieten.De in grote getalen aanwezige supporters van S hebben van de wedstrijd genoten en denken dat de D5 binnenkort haar partijen wel gaat winnen als ze zo doorgaan met overspelen!
(Opmerking van de blogbeheerder: helaas zijn die supporters de moeders/oma van de spelers, zie het kiekje hieronder, en over vrouwen en verstand van voetbal zeg ik wijselijk helemaal niets....)Daarvoor hoeft de D5 eigenlijk maar één doelpunt meer te maken dan de tegenpartij…. "Wat vinden jullie, is er behoefte aan zo'n verslag op dit blog, of is dit weer een dieptepunt?

5 opmerkingen:

suske zei

Of er nu echt een behoeft is hieraan weet ik niet, maar het is wel leuk om lezen.
Of er een behoefte is aan wat ik op mijn blog schrijf weet ik niet en eerlijk gezegd vraag ik me dat nooit af dus doe je dat beter ook maar niet anders zit je voor je het weet met een writersblock en dat kan nooit de bedoeling wezen denk ik tenminste toch en of er aan mijn reactie hier een behoefte is zullen we maar in het midden laten.
Voortdoen dus !!!

Sjoerd zei

Volgens mij wil je dat helemaal niet weten...

Renesmurf zei

Ik zeg altijd wat er in me opkomt, en de ene keer is het dit en de andere keer dat.

En nu zeg, die zijn lekker sportief bezig, hopelijk blijft dat zo!

Gert zei

Leuk, voetbalfoto's met een verslag. Ga zo door!

www.brillie.nl zei

Ik zie weer veel tuig langs de lijn staan. Hachelijk hoor.