woensdag 13 april 2011

De Poelboerderij

Wie van jullie zit op geneuzel te wachten over het dinsdagavondtreinen bij Erik?Hoeveel zekeringen zijn er deze keer weer doorgebrand?

Of op het kletsverhaal over het woensdagmorgen fietsrondje van (ongeveer) 45 kilometer?Niemand toch?Eigenlijk kan het blog op slot en de sleutel weggegooid worden.Maar goed, soms zit er wel iemand te wachten, op andere verhalen.Bijvoorbeeld over schoolexcursies, maar dan zonder die (vervelende, lawaaiige) kinderen erbij.Wes zit in groep 8 en het einde van het schooljaar is al in zicht (licht overdreven).Vanmorgen ging zijn klas op excursie naar de Poelboerderij in W. en ze zochten ouders die wilden rijden.Dan bedoelden ze, voor de blogbezoekers die iets traag van geest zijn, met de auto, niet met de racefiets!

De ouders die mee gingen, mochten ook het hele programma meemaken.Ik bespaar jullie de uitleg over de veengronden hier, en de zeebodem die je op zo'n 6 meter diepte kunt vinden.Vooral omdat ik dan moet toegeven dat ik vooral plaatjes heb geschoten en het educatieve deel ter kennisgeving aangenomen heb.

Naast landschap, kanariepieten waren er ook een groter aantal minderjarigen in de buurt die ik als fotomodel kon gebruiken.Portret opnames, zoals hieronder, om vast te stellen of de Nikon een romige bokeh heeft, wat dat ook mag zijn.Het was dus een best wel nuttig bestede morgen.

Eindig ik vandaag  met de vraag wie er als enige (in iedere groep zakt er één in het veen) wel in het nieuwe veen was gezakt?Hij was blij dat zijn vader mee was, zodat die schone sokken en schoenen kon halen....Penibel?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Was jouw pa mee dan....

Ad zei

Frank wattizzut nou voor un blog? Familysoap, treinen/reesauto/fotoblog, of kanariepietenspotblog? Ofizzutgewoonallemaal?

suske zei

en hopelijk alle kindertjes terug mee naar huis ?
Veel vuile sokken en tenen nadien.

Gert zei

De was is inmiddels weer schoon?
1 zin blijft me bij: Vooral omdat ik dan moet toegeven dat ik vooral plaatjes heb geschoten en het educatieve deel ter kennisgeving aangenomen heb.
Educatief en kennis is toch gelijk. Waarom lees ik dan in deze zin dat je als het ware je oren gesloten hield voor de informatie?

FRANK103 zei

@sjoerd: sommige reacties ga ik niet op reageren, of heb ik dat inmiddels wel gedaan?

@Ad: een doordachte weloverwogen mix van onderwerpen waarvan ik denk: nee, daar zit niemand op te wachten. En de combinatie van dat soort onbderwerpen maakt het helemaal

ehh

hachelijk?

@Suske: de juf stond er op dat we alle kindertjes weer mee naar huis zouden nemen

@gert: nee, de was moet nog worden gedaan. Die andere zin maakt dit weblog de moeite waard voor de bezoekers, of is dan on-zin?

adriaanbrillie zei

Het lijkt hier wel opsporingverzocht met al die balken.

Renesmurf zei

Ik zit nergens op te wachten, ik probeer me juist te vermaken!