donderdag 13 oktober 2011

Woensdagavond treinen bij Erik

Gisteravond hadden we weer afgesproken bij Erik om iets nuttigs te doen aan zijn zolderspoorbaan.


Zoiets begint gelukkig heel smaakvol!Op zolder wordt eerst de nieuwe bank en tafel deskundig getest in een authentieke ambtenarenhouding.Dan waren de IC en de ICE mee, tijd om een spectaculaire film te produceren!De film moet ik nog monteren, voorzien van een muziekje en op youtube zetten.De opnames zijn wat aan de donkere kant,reden om ook met verlichting te experimenteren.Jullie begrijpen vast dat dit niet helemaal goed ging,en dat er vervolgens op onverklaarbare wijze een storing in de baan zat.Uiteindelijk werd het toch erg laat, zodat ik vanavond de computer vroeg uit ga zetten!Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ik vind het wel mooi zo, met al dat tegenlicht!
Speciaal sfeertje van de maneschijn!

FRANK103 zei

@René: ik hoop dat je morgen het filmpje dan ook geslaagd gaat vinden.

Sjoerd zei

Goh, verkopen ze bij de Gamma tegenwoordig ook al vlaai...

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank,
Ik heb zitten turen tot ik een ons woog en toen pas (toen ik dus een ons woog) snapte ik plots wat er gebeurde en waarmede u bezig geweest was. Volgens mij heb u heel eevoudig een cameraatje gemonteerd op zo'n ieniemienie treintje. Toch? En dan achtervolgt dat treintje met de camera een andere trein en zo worden er opnames gemaakt. Dat een mens dus denkt: "NET ECHT !!!"
Wij wachten hier bezuiden uw landsgrens met spanning op de film.
Met vriendelijke groeten,
De Drs.
P.S. Zo'n stuk vlaai, dat gaat er bij mij ook wel in, doch dit uiteraard geheel terzijde.

FRANK103 zei

@sjoerd: als de neef Erik schappies doet is het eindresultaat vaak hachelijk!

@drs: u heeft het heel goed gezien, en daarbij zo te lezen ook een heel succesvol dieet gevolgd! Sonja Bakker kan daar een punt aan zuigen, zeg ik u! Of bedoelt u - tussen de regels door - dat dit blog eigenlijk een soort van dieetblog is en ik voortaan als BN-er en dieetgoeroe ernstig kan bijverdienen, wat overigens door mijn werkgever niet is toegestaan, ongeacht activiteit, betaald of onbetaald. Ik kan u zeggen dat de vlaai ook zeer smaakvol naar binnen is gewerkt en dat ik met vreugde uit kijk naar komende week, als er weer bij Erik aan de spoorbaan gezeten wodt (niemand die meer geloofd dat we daadwerkelijk iets knutselen toch?)

FRANK103 zei

gelooft ipv geloofd en uiteraard bedoel ik dat er nog een stuk vlaai in de vriezer op ons staat te wachten, maar dat hadden jullie vast al begrepen.....

suske zei

als ambtenaar zie ik die bank wel zitten hoor.

www.brillie.nl zei

Laat mijn bril er even buiten ja.

FRANK103 zei

@suske: ja, dat is duidelijk!

@brillie: wie de schoen past....