woensdag 9 november 2011

Feest


Na de voetbalwedstrijd was er een verjaardag te vieren. Voor de jarige was er een senseo apparaat.Dan naar de bowling, om, jullie raden het nooit, te bowlen!De compact was mee voor de smaakvolle weblogplaatjes.Natuurlijk van de actiefoto's.Waarbij een deel van de actie best hachelijk is, als de bal de verkeerde kant op gegooid wordt.De minderjarigen nemen het bowling ook erg serieus!Te serieus?Dan is er gelukkig ook nog een eenvoudige doch voedzame maaltijd.Hachelijk?

6 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Vandaar al die gaten in de banen in het westen. Duidelijk een cursus nodig... vrouwen.

FRANK103 zei

@brillie: ik zeg niks.....

:-)

Sjoerd zei

Zo ken ik je weer, frietjuhs.....

Renesmurf zei

Nee, bowlen maak je me niet blij mee. Maar een lekkere kop koffie gaat er altijd wel in!

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
U mag de dame die een geheel nieuwe invulling gaf aan het begrip bowlen geruststellen. De 'backward throw' is in bowlingmilieus helemaal niet zo uitzonderlijk. Ik mag doodvallen als het niet waar is, maar de voorzitter van onze toneelvereniging heeft het ook ooit eens klaargespeeld. Hilariteit alom. Erger is het als de bal niet achter de speler terechtkomt, maar wel op zijn tenen. Waarom deze werkwijze verwerpelijk is, behoeft waarschijnlijk wel geen uitleg. Deze ongelukkige techniek werd dan weer gedemonstreerd door de echtgenote van de penningmeester van de toneelvereniging.
Het gooien van de bal waarbij men uiteindelijk plat op zijn buik terechtkomt (is dat er ook een van het grut?) komt zo mogelijk nog meer voor. Kwestige worp mag echter niet tot de basisvaardigheden van de doorsnee bowler gerekend worden. Pikant detail: zie ik het verkeerd of is het zo dat de bal uiteindelijk toch nog zéér goed terechtkomt en waarschijnlijk de twee overgebleven pins (=> vakterm) in zijn vaart zal meesleuren?
Ik zeg u, het is allemaal van de ratten besnuffeld!
Een groet.
De Drs.
occasioneel bowler

Anoniem zei

Ik hoorde dat na de worp van Nichtje een ander familielid zich onder doktersbehandeling heeft moeten stellen!!!