dinsdag 27 december 2011

De actieve kerst in a state of happiness, deel 1

Geen PC, internet of spelletjescomputers.


Maar ouderwetse nieuwe bordspelletjes als Minotaurus en Wie is het (electronische variant).Wel boeken, TV en een open haard.Geen vloerverwarming zoals thuis, dus koude voeten.Geen vaatwasser of wasdroger,dus met de hand afwassen en de natte zwemspullen ophangen aan een rekje.En, nu we het er toch over hebben, Bibbel (Bips voor zijn vrienden) mocht ook niet mee.Dat we het overleefd hebben lijkt me duidelijk, anders had ik dit stukje niet kunnen produceren op het blog.En heb ik foto's en tekst voor minstens 2 slaapverwekkende saaie berichten op dit weblog.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Renesmurf zei

Beetje saai, lijkt mij.
Maar wel leuk gevogelte!

Sjoerd zei

Nee, niet mijn type vakantie. Lekker rustig in een vakantieoord is niks mis mee, maar zelf afwassen is helemaal not done. En Lappie moet ook mee, dus wel effe internet in de huisjes...

Dikke Leo zei

De foto's doen mij verlangen naar "a state of happinessss"
Moet binnenkort ook maar weer eens boeken.

Anoniem zei

Jullie waren in een Hachelijke staat! Neef

Finger2 zei

Ben altijd weer ontzettend blij als ik thuis ben. Daar kom ik volledig tot rust. Altijd stressen bij vertrek, toestanden met het verdelen van de kamers, zwemkleding die niet optijd droog is, openhaard die stinkt, huisjes die niet schoon zijn, je overburen die ongevraagd je naaste buren zijn, waterkokers die het niet doen, pannen die geen deksels hebben, personeel die de kantjes ervan aflopen, stomme kindertv etc. etc. Oke ik draaf door maar het kan ook gezellig zijn.

www.brillie.nl zei

Komop zeg, ze hebben daar vast wel wifi en anders wel internet toegang. Je wilde er gewoon niet voor betalen.... hollander.

FRANK103 zei

@René: het grut heeft uren (ietsje overdreven...) naar de vogels staan kijken, vandaar de foto's!

@Sjoerd: met een Railmagazine of een Eisenbahn Journal mis ik het internet niet zo snel hoor!

@Dikke Leo: ik vind de parc plaza en het zwembad altijd erg leuk, daarom centerparcs.

@Ries: en waar blijven de Harz sneeuwfoto's?

@Finger2: ja, zo kan ik er nog meer noemen, een weekendje weg geeft evenveel stress en rommel als 2 weken zomervakantie. Maar één keer in de zoveel tijd moet het kunnen. En dan geen internet of spelcomputers maar bordspellen of met z'n allen bowlen of een film kijken.

@brillie: klopt helemaal, maar al was er wel gratis wifi dan was de laptop toch niet mee gegaan. Ik kan best een paar dagen zonder internet. Met moeite, met ontwenningsverschijnselen, maar ik kan het!