dinsdag 31 januari 2012

Weblogkoppen

In de serie weblogkoppen plaats ik vandaag het 4e kwartaal 2011.

1 Dat begint zomaar met de Scalextric Maserati MC12, een van de mooiste racebaanauto's die ik heb. Uiteraard was de sleutelhangercamera op het dak van deze auto geplakt, voor snelle opnames!


2 Nieuw is het Frank-103 goederenwagonnen en rijtuigen weblog, de techneuten zien vast dat het gaat om het frank1202 weblog. Aanleiding is de aankoop van de ICE-rijtuigen set in Genk.

3 Bij het bericht over het nieuwe weblog hoort deze kop, hoewel ik nu het verband niet meer zie. Ik vraag me ook af of ik deze kop echt gebruikt heb.

4 Met het grut naar Ouwehands dierenpark in de herfstvakantie (17 oktober 2011), dat vraagt om een weblogkop!


5 De kop van Bibbel is regelmatig de weblogkop.


6 De kop van 26 oktober 2011, een dagje naar kantoor levert een foto van onderstaande zonsopkomst. De kenners zien links de KPN toren bij het station Rai, aan de rechterzijde zijn de kantoren aan de Zuidas te zien.


7 Ook in november vormt de kop van Bibbel de weblogkop. Deze foto is een paar dagen de weblogkop foto 8 is bijna de hele maand te zien.

8 Een van de meest geslaagde weblogkoppen ooit op dit blog, Bibbel zit op 6 november 2011 op de schutting en kijkt recht in de 70-300 lens van de Nikon. De Mona Lisa onder de blogkoppen!

9 Op 22 december 2011 is de inzending voor het 3railforum een paar dagen te zien als weblogkop. Dat de foto de 4e kwartaal 2011 fotowedstrijd zou winnen, dat had ik op dat moment niet verwacht!

10 Met kerst naar Centerparcs waar de herten in het wild lopen, dat levert een paar dagen deze weblogkop op.

11 Neef Ries en nicht Mariëlle zijn naar de Harz geweest en voorzien dit blog graag van foto's. Deze foto van Ries vind ik zo geslaagd dat het wekenlang de weblogkop is.

Nu ik zo ongeveer weer bij ben met de weblogkoppen ligt er een mooie taak om weer een vers onderwerp voor dit weblog te verzinnen. Maar wat?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Een trein...

FRANK103 zei

@sjoerd: briljant!

Renesmurf zei

Goh, wat veel zijn het inmiddels toch al weer.
Die je nu hebt is ook leuk!

FRANK103 zei

@rene: met zo'n 3 per maand tikt het aardig aan! Ongeveer 35 per jaar, en dat al ruim 3 jaar!

suske zei

de huidige is wel de meest actie-volle. houden zo !

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
Ik stem voor Bibbel Bips (maar dat wist u al).
Tijger is het met mij eens.
Een groet.
De Drs.

JSHR zei

Dierentuinen zijn altijd leuk. Weer eens iets anders .
De groeten

FRANK103 zei

@suske: zolang ik geen nieuwe kop heb....

@drs en Tijger: ik heb het hier in de groep gegooid, er is gestemd en besloten: het wordt een bericht over Bibbel Bips! Gelukkig heb ik ook een smaakvolle serie foto's van het mormel geschoten, zodat het weer een van de zeldzame hoogtepunten op dit blog gaat worden!


@jshr: voor een dierentuinbericht moet ik naar een dierentuin, en daar vind ik het eerlijk gezegd te koud voor. De vingers vriezen aan de ontspanknop vast, wat ik niet ontspannend vind en waardoor de camera naar de knoppen gaat. Maar ik houd het in beraad!