donderdag 2 februari 2012

Over koude Bipsen

De doorgaans zeer welbespraakte drs Happolati heeft bij de opmerkingen, als spreekbuis voor de kat Tijger, gevraagd om een smaakvol artikel over ons kattebeest Bibbel (Bips voor intimi).


Had ik voorgaande jaren nog sportieve foto's van een Bips in de sneeuw gemaakt, dit jaar heeft hij het principe beter door. Witte zooi op de straat betekent koude pootjes.En daar zijn harige witte Bipsen, Bibbel dus, niet van gediend! En wie zit hier te wachten op foto's van een natte koude witte Bips?
Ja, de drs, die hier inmiddels vast niet meer genoemd wil worden, en Tijger, die thuis wat uit te leggen heeft als hij foto's van een natte harige witte Bips bestudeerd.Nu is de Bips ook nog op dieet, zodat er in feite sprake is van een hongerige, vraatzuchtige witte Bips.
En dat heeft een plaatselijke Speedy Gonzales al met zijn leven moeten bekopen.En ook Momfer de Mol had geen grapjes moeten maken over een harige witte Bips.Helaas waren Speedy en Momfer door de weersomstandigheden al snel veranderd in een diepvriesmaaltijd, en die lust Bips ook niet.Zodat hij vanavond samen met mij naar Rail away heeft gekeken.En naar Wipe out.Langgerekt op een warme schoot.Hoewel ik uiteraard niemand ga vertellen dat ik met een warme harige witte Bips op mijn schootnaar de TV heb gekeken,want daar krijgen mensenvast een heel vreemd beeld bij.Of niet?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Railway... eens effe zoeken.

JSHRDIERENTUINEN zei

Hmmm lekker warm een "poes" op schoot

FRANK103 zei

@sjoerd: donderdagavond 19.50 op Nederland 2.

@jshrdierentuinen: beter dan een zak ijsklonten of een olifant....

www.brillie.nl zei

Nu hoorde ik dat je van katten af kan komen, met een pijp en vis... een hachelijke zaak.

suske zei

In dit geval vrees ik dat je naar RTL zult gekeken hebben.