woensdag 22 februari 2012

Knutselen bij Erik


Gisteravond hadden we afgesproken bij Erik om aan zijn spoortafel te knutselen.De toebehoren voor bij de koffie stonden dus al klaar!We zouden het 2e niveau van de spoorbaan aansluiten, daarvoor moesten er eerst schoonmaakwerkzaamheden verricht worden.Erik'z'n nieuwe tandenborstel had het hierbij zwaar!De nieuwe bezetmeldingsprints zaten al onder de spoortafel geschroefd, en ook de rails was al in blokken verdeeld en voorzien van aansluitdraden.De aansluitdraden moesten dus worden aangesloten op de bezetmeldingsprints.Waarbij dan rekening gehouden moest worden met dat iedere print gevoed werd door 2 boosters, dat wil zeggen dat 8 aansluitingen (blokken) gevoed werd door de ene booster, en de andere 8 door een andere booster.Hoewel het dus een simpel aansluitklusje leek, werd het toch weer laat en bleven er storingen optreden.Slechte wissels, vervuilde of defecte rails en een booster waarvan de laatste zekering doorbrande, het was een heikel gebeuren.Lisanne was mee voor de catering, maar werd door Erik aan de arbeid gezet.Na het bewonderen van de nieuwe goederenwagons van Erik was het tijd om weer naar huis te gaan!

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Als het maar gesmaakt heeft. De rest lijkt op werken...

suske zei

voor mij alleen de koffie met toebehoren svp.
aan de rest kom ik niet.
mijn buren hebben al problemen genoeg zonder dat ik hier alles en iedereen in het duister stop.

Renesmurf zei

Wat een gepriegel ook he!

www.brillie.nl zei

Die blouse zit haar weer veel te strak. De aanleg van elektra is niet volgens de norm gedaan. Vandaar alles zo veel vertraging heeft.

FRANK103 zei

@sjoerd: de rest was gewoon werken!

@suske: alleen de spoorbaan gaat regelmatig uit, dankzij de zekeringen.....

@rené: ja, je moet wel geduld hebben!

@brillie: daar bemoei ik me niet mee. Maar die vertraging was voor een deel wel te voorkomen!

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank,
Als u ooit uw moede hoofd definitief terneerlegt, zal de mejuffrouw Lisanne ongetwijfeld de spoorbaan erven en het werk voortzetten. Tenzij dit niet combineerbaar zou zijn met een profcarrière als voetbalster.
Met vriendelijke groeten,
Uw Drs.