dinsdag 7 februari 2012

Dinsdag werken


Na een saaie maandag naar kantoor, waarover ik gisteren een kort fotoverslag heb geplaatst, is vandaag een verslag over de saaie dinsdag naar kantoor aan de beurt.Hoewel, ik moest een dagje naar school, voor de permanente educatie.Omdat NS er een uitgeklede winterdienstregeling op na houdt, waarbij de trein net voor de neus wegrijdt en te laat aankomt, moest ik noodgedwongen met het blik.Dat is uiteraard heel vervelend, comfortabel zitten in plaats van een krappe staanplaats, gezellige muziek (radio 538) uit de radio in plaats van ruziënde of luid bellende andere reizigers, de kachel doet het ook uitstekend in plaats kou lijden op weg naar het station, kou op het station, kou door de voortdurend opengaande deuren en kou tijdens de lange wandeling naar de leslokatie (de aansluiting met de bus is er niet).Natuurlijk heb ik wel 5 kilometer file op de A8, 2 kilometer file op de A10 voor Watergraafsmeer en 2 minuten oponthoud op de Gaasperdammerweg (A9), dan doe ik er toch nog een half uur korter over dan per trein (de collega's die wel met de trein waren gegaan klaagden over verdere vertraging door uitgevallen treinen).Nu ik zo vroeg en uitgerust op de leslokatie was aangekomen, heb ik op weg naar de koffie nog wat sfeerfoto's geschoten.Met de opmerking dat ik morgen gelukkig thuis kan uitrusten van deze zware werkweek en een smaakvolle foto van de lunch sluit ik af. Morgen schaatsen?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Goh, hier heb ik helemaal geen respons op...

FRANK103 zei

@sjoerd: teveel informatie?

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Mooie foto's. En? veel bijgeleerd?

FRANK103 zei

Beste drs,
er waren weer veel, om niet te zeggen, heel veel, leermomenten. De belangrijkste wellicht was weer, als men zich te vol propt tijdens de lunch, is het middagdeel uiterst slaapverwekkend. De middagdip duurt dan zeker tot 16.00. Gelukkig was de cursusdag om 16.30 afgelopen, zodat de docent toch zeker 30 minuten geen last had van mijn gesnurk. Of zoiets.

Uw Frank103

Dikke Mick zei

Was dus wederom hard werken en slecht lunchen zo te zien en te lezen...
Wat een werkdag...mag je nog blij zijn dat je met een verwarmd blikje richting huis ging, radiootje aan, kacheltje op tien, winterv=bandjes eronder...waar hebben we eigenlijk een trien voor?
...................
Ja, ik weet het, voor de hobby, zodat we die mooi kunnen kopen in het klein en dat kunnen uitbouwen op een warme (zolder)kamer...

Dikke Mick zei

trien = trein