woensdag 8 februari 2012

Over schaatsen en sleutelhangercamera's

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een snelheid!
Harry.

Erik zei

De datum staat op z'n kop neef! Sta je echt zo scheef op de schaats?

Sjoerd zei

Een scheve schaats rijden...

FRANK103 zei

@harry: nu ik de luitjes in Friesland gebeld heb dat ik een paar uurtjes tijd heb voor een elfstedenttocht durven ze hem niet door te laten gaan. Of is het een gewichtskwestie?

@Erik: er is een verband met het plakken van de camera onder de schoen. Welk verband weet ik niet, voor je het weet rijd ik een scheve schaats!

FRANK103 zei

@sjoerd: jij hebt duidelijk verstand van zaken!

www.brillie.nl zei

Ik had toch meer onderwater opnamen verwacht.

FRANK103 zei

@Brillie: er lag teveel ijs, geen wak te zien! Enm ik had geen boormachine mee!

Renesmurf zei

Prachtig filmpje!
Prima zo, geen teksten of gedoe, en niet te lang!

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
Heerlijke, begeleidende muziek (The Imperial March uit Stars Wars). Het geluid van het schaatsen zélf echter deed mij vaag denken aan het geraas van een overvliegende F-16 van de gevreesde Belgische Luchtmacht, doch dit uiteraard geheel terzijde.
Ik had ook al opgemerkt dat de datum tijdens het eerste gedeelte van de rolprent op z'n kop stond. De verklaring is eenvoudig: de camera werd ondersteboven op de schaats gemonteerd. In het vervolg beter opletten!
Ik zag ook dat u enkele vervaarlijke bochten tot een goed einde bracht, maar omstreeks minuut 3 toch deelachtig werd aan een 'valmoment', of vergis ik mij?
U blijft mij met uw jeugdig enthousiasme verbazen.
Olijke groeten van bezuiden uw landsgrens,
De Drs.

FRANK103 zei

@rene: bedankt!

@drs: u heeft het goed gezien! Ik had aan het einde van het 2e rondje een spectaculair einde in gedachte, waarbij ik de schoen met de camera door de sneeuwrand zou ploegen. De weerstand van de sneeuw was onverwacht hoog zodat ik zelf ook het evenwicht volledig kwijt was en toch enigszins gecontroleerd tegen de vlakte ging. En dat alles voor dit weblog. Ik overweeg serieus om deskundige hulp in te schakelen!

Met vriendelijke groet

Uw frank103

NB u en de andere bezoekers van dit blog boffen uiteraard dat de bekende elfstedentocht niet doorgaat, ik had wellicht meegedaan en dan had ik jullie een goede 6 uur schaatsfilm moeten voorschotelen....

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Zes uur lang Frank-103 op schaatsen. God beware ons daarvan!

FRANK103 zei

@drs: u heeft kennelijk hulp van Hem daarboven met succes ingeschakeld, of heeft Hij met toeval de kachel iets hoger gezet?

lokkie zei

Ik mis het koek en zopie moment.

FRANK103 zei

@lokkie: de koek en zopie was thuis en bestond uit een warme chocolademelk en een saucijzenbroodje van de Vomar. Helaas was het op voor ik er een fotomoment in zag. Ik heb zelfs even overwogen een tweede broodje te nemen, alleen voor dit blog......