zondag 4 maart 2012

De blauwe Briesser op bezoek


Vanmiddag kwam Herman-05 van de 3railforum langs om de blauwe Briesser op de zolderspoorbaan een rondje te laten rijden.Ik had de 103 al klaar gezet voor een fotomoment.Of twee.Daarna werd de Briesser ernstig aan het werk gezet, voor onderstaand filmpje.

 


En voor diverse andere fotomomenten, maar dat lijkt me duidelijk.Ter afsluiting van zijn bezoek had Herman een unieke 3railsweater voor me,als prijs voor de door mij gewonnen 4e kwartaal 2011 fotowedstrijd.Ik ga met ingang van heden dus niet helemaal meer anoniem over straat.Heikel?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ja zeg, en nog wel ene met je eigen naam erop. Zo zijn balkjes niet meer nodig... Mooi lokje overigens...

Renesmurf zei

Het lijkt mij duidelijk dat het een geslaagde boel was.
Filmpje uit 2008, maar die volstaat nog steeds.

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, dan kan ik niet meer ontkennen dat ik het ben!

@René: die datum staat verkeerd, want het filmpje is echt van vanmiddag. Maar het was inderdaad geslaagd!

www.brillie.nl zei

Stuur de kerstvent naar huis, anders draai ik morgen weer kerst muziek.

FRANK103 zei

@brillie: bluf!

Ad zei

Ha Frank,

Leuk filmpje met mooie trein. Duidelijk een internationale baan, die Frankensteinbaan. Bloedstollend veel materieel (heeft zeker zijn charme); tegelijkertijd het lot waaronder modelspoors 'gebukt gaan'. Er komt steeds weer iets nieuws/mooiers/beters dat niet op de baan mag ontbreken.
En de 3railsweater, die heb je verdiend man, draag hem met trots. Je wordt herkend, weg met de anonimiteit! Frank, je beent een begrip aan het worden.

FRANK103 zei

Ad: bedankt, hoewel ik nu wel weer een week met zere voeten loop (naast mijn schoenen). Ik kan ongeveer 3 keer de spoortafel vullen met rollend materiaal (personenrijtuigen, goederenwagons) en 4 keer met loks (NS, DB, SBB en stoom). Een grotere spoortafel lijkt me nog steeds niet leuker, wel veel meer werk. Maar je gaat hier meer over de spoortafel lezen. Hachelijk?