woensdag 7 maart 2012

De spoortafel van Erik

Gisteravond gingen we weer aan de spoortafel van Erik knutselen, hij had dan ook ruim zekeringen ingeslagen.En een nieuwe Littfinsky booster van marktplaats, om de zekeringen overbodig te maken.
De koffie stond al te pruttelen.De koffietoebehoren waren door Erik ook ruim ingeslagen.Laat ik vooral de koekjes niet vergeten!
Dan naar zolder, Erik heeft de booster geïnstalleerd en ik de wissels van de bovenbaan aangesloten op een schakelkast.En Ries heeft ook veel gedaan, hoewel ik niet direct iets kan noemen. Bij het testrijden, rond 22.30, heb ik de videowagen weer ingezet, voor een filmpje.

 Tot ergernis van Erik ontspoorde een stuurstandwagon voortdurend en botste niet veel later de gefilmde trein tegen de camerawagon, tijd om weer huiswaarts te gaan!Er moeten nu nog 8 wissels aangesloten worden, dan zijn alle blokken en wissels in de onder- en bovenbaan aangesloten, en kan de Intellibox aangesloten worden op de computer.Het is dan de bedoeling dat de computer de wissels en treinen gaat besturen.Maar of dat vóór deze zomervakantie gaat lukken? Maar de nieuwe booster doet zijn werk wel goed, meldt kortsluiting en slaat af in plaats van dat er weer een zekering doorbrand.Heikel?

6 opmerkingen:

Renesmurf zei

Die chocoladepaaseitjes zijn het lekkerst!
En een vermakelijk filmpje weer.

FRANK103 zei

@rene: ja, maar we hebben ze niet allemaal opgegeten hoor!

Sjoerd zei

Ze blijven leuk de filmpjes...

www.brillie.nl zei

Ik zie dat er brand gevaar is op deze zolder. Totaal geen EMC zaken toegepast. Dan ook nog eens geen kabelgoten, geen aardingen, het is kort om een gevaarlijke toestand. Om niet van levensgevaarlijk te spreken.

FRANK103 zei

@brillie: wat is EMC, ik ken alleen een opmerking van einstein over emc.....

suske zei

Echt horror dat filmpje met die 2 reuzen op de achtergrond. Gozilla kan er niet aan tippen !
Hollywood ligt aan je voeten !