woensdag 28 maart 2012

Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed


Na best wel perfecte berichten op dit blog zit ik altijd in een dip.Waarover kan ik nu schrijven om dit niveau vast te houden?Deze week moet dat wel over voetbal zijn!In de jaren '80 gingen we zeer regelmatig naar AZ (AZ retteketet), de plaatselijke voetbalclub (in de nadagen van Kees Kist -Keesie is een pyromaantje hi ha ho - en het begin van de loopbaan van Philip Cocu).

En hoewel ik geen fanatieke fan van een voetbalclub ben, neemt AZ daardoor wel een aparte plek in.Zonder clubkaart bleek het afgelopen jaren niet meer mogelijk kaarten voor een wedstrijd te kopen, en aangezien ik op de dag van de wedstrijden wil kunnen bedenken of ik naar AJAX, AZ of bijvoorbeeld Volendam ga, is het moeten hebben van een clubkaart een belemmering voor het bezoek aan een wedstrijd!

Dus heb ik afgelopen 10 jaar nauwelijks een voetbalwedstrijd bezocht.Morgen moet AZ echter tegen de Spaanse club Valencia, die in de vorige ronde al PSV uitgeschakeld heeft.

Zaterdag heb ik alsnog een clubkaart voor AZ aangevraagd, wat via de KNVB loopt (je mag maar één clubkaart hebben) en een week duurt.Of ik dan morgen bij AZ - Valencia op de tribune zit, gaan jullie hier vrijdag lezen.Maar een AZ shirt heb ik nu wel.Heikel?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat wordt dus even afwachten hier...

www.brillie.nl zei

Leuk, rood staat voor de SP. Nooit gedacht dat je daar fan van was.

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, er is nu best wel sprake van een doordachte spanningsopbouw, om er voor te zorgen dat jij en de andere bezoekers van dit blog vrijdag weer langs komen. Als ik nu al verklap dat de kaartjes in de kast liggen, dan is de kans heel aanzienlijk dat je vrijdag dit blog overslaat, waar ik je dan weer geen ongelijk voor kan geven. Maar er bestaat uiteraard een verband met het kunnen kopen van een t-shirt in de fanshop in het AZ stadion.

Heikel?

FRANK103 zei

@brillie: voor mij persoonlijk bestaat er geen verband tussen een kleur en een politieke partij of richting, dat die politieke partijen dat graag wel wllen is hun probleem. En met de SP heb ik dus niets, tenzij die het voetbal willen promoten en dat van AZ in het bijzonder.....

Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed.....


met AZ


AZ


AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Renesmurf zei

Ik heb ook al niks met voetbal.
Een gelijkwaardig nivo dus.
En dat je niks hebt met de SP siert je niet.

FRANK103 zei

@Rene: over smaak en politiek discussieer ik niet, bovendien boeit politiek me ook niet. SP niet en alle andere partijen ook niet. Maar dat wist je vast al!

suske zei

ik ook niets met voetbal, maar dat damesvoetbal mag hier steeds geplaatst worden hoor !

Anoniem zei

Hmmmmmm...... Nu geen bericht....na het drama in Spanje....met verbeek als een bambi in de koplampen van een plaatselijke Seat....

Gr. Blontd