maandag 26 maart 2012

Souterrain cup 2012 the movie

Het Frank-103 weblog zou het Frank-103 weblog niet zijnals ik niet die foto's liet zien waarvan jullie denken,dat had voor ons niet zo gehoeven.Omdat een filmpje eigenlijk de overtreffende trap is,een enorm aantal afschuwelijke foto's achter elkaar met geluid,voel ik een bepaalde aandrang hier een filmpje te plaatsen.Dat was niet zo erg geweest als ik geen filmpje gemaakt had.Maar dat had ik dus wel.De verstandige bezoekers van dit blog sluiten nu snel hun bezoek aan dit blog af.De waaghalzen bekijken het filmpje.


Dat moet ik opnieuw uploaden, vanwege het muziekje mocht het alleen in Spanje worden bekeken.....

 


Heikel?

18 opmerkingen:

MarcStouten zei

zeker heikel!! Krijg het niet geopend. Foutmelding: 'deze video bevat inhoud van umg, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd voor je land. Het spijt ons'. Heb je een oplossing voorhnaden?

MarcStouten zei

en weer paar mooie foto's gezien. Die met mechanicien onder auto is weergaloos!

FRANK103 zei

@Marc: bij mij doet het filmpje het wel, maar ik heb wel een waarschuwing gekregen ivm de gebruikte muziek. Ik zal het filmpje met een ander muziekje nog een keer uploaden.

MarcStouten zei

ok. ik wacht het af. Suc6 met 'reparatie'.

www.brillie.nl zei

Alweer been blokken... in dit geval ga ik het delen.

roeske zei

je kan toch ook muziek gebruiken die youtube je voorstelt ?
Moet je het niet opnieuw uploaden en is het zo minder (h)eikel !

suske zei

is Bips nu van kleur verandert of heb ik iets gemist ?

FRANK103 zei

@Marc: het uploaden is bijna klaar!

@Brillie: het zijn mensen die elders op internet ook te zien zijn en het verder ook niet iets kan schelen, ze staan er ook niet op een manier op die ik zelf ook niet leuk zou vinden. Daarnaast kan jij geen naam koppelen aan de mensen op de foto.

@Roeske: dat kan, maar wil ik niet. Ik had Axel F gekozen, maar als die niet kan moet ik iets vergelijkbaars kiezen. Ik weet niet waar youtube mee komt. Maar het is al bijna klaar....

FRANK103 zei

@suske: een kleurspoelinkje misstaat niet....

Renesmurf zei

Ze zijn er allemaal erg fanatiek mee, behalve de kat, die zit er gewoon lekker aandacht te trekken.

MarcStouten zei

Leuke filmpjes! Vooral einde met camera op baan

Sjoerd zei

Die kat is weergaloos, het filmpje is teveel van hetzelfde.

FRANK103 zei

@rene: de kat wil er graag bij zitten, die is nieuwsgierig!

@marc: de kwaliteit is niet geweldig omdat je niet precies kan zien wat je filmt, maar het resultaat is best leuk!

@sjoerd: voor de andere deelnemers aan het gebeuren had het filmpje waarschijnlijk nog wel langer mogen zijn, voor de andere kijkers is het inderdaad veel te lang. Het doel was een filmpje van max 3 minuten, dat is niet gelukt. Nog kortere stukjes laten zien van de voorbijrazende autootjes was waarschijnlijk helemaal waardeloos en onrustig geweest, dan had ik selectiever moeten zijn met het aantal camerastandpunten. Maar goed, voor maximaal 50 kijkers van een filmpje ga ik me ook weer niet te druk maken.

Ad zei

Ik vind het inderdaad een heikel filmpje. Dit moet je niet te vaak doen, Frank. Je treinfilmpjes zijn rustgevender. Dit lijkt wel een kudde sprinkhanen, die aan je voorbijzoeft.

FRANK103 zei

@Ad: klopt, ik had ook een nadrukkelijker aanwezig muziekje gemonteerd om de autogeluiden te dempen, maar die mocht dus niet. Volgende keer wordt het weer een rustgevend treinenfilmpje!

Zuffenhausen zei

hi Frank,bedankt voor het filmpje,het laat zien hoe bruut we de auto,s over de baan trappen!Respect voor de kleine Gijsjes die dit allemaal voor de kiezen krijgen.Ook de beelden vanaf het hek zijn erg goed.Ik zag mijn auto zelfs even naar de middenbaan oversteken..erg leuk.Als het me lukt hem te downloaden zou ik hem graag op mijn blog zetten als je dat niet erg vindt.Het was een bijzondere dag.

Zuffenhausen zei

Ho Frank,
Het laat mooi zien hoe bruut we de wagens over de baan trappen.Respect voor de kleine Gijsjes! Ik vind het tandwielgeraas juist heel echt.Ook de beelden vanaf het hek geven een goed beeld van de gevechten op de baan.Als het filmpje te downloaden is wil ik hem graag op het SRA blog plaatsen bij geen bezwaar.Het was hoe dan ook een geslaagde en memorabele dag.

FRANK103 zei

Hoi Jan Willem, je was in de spambox beland. Het filmpje staat op youtube, je kan vanaf het SRA blog het filmpje linken, daar heb ik geheel geen bezwaar tegen! Als je rechtsonder bij het filmpje op youtube klikt kan je bij de link. Succes!