maandag 9 april 2012

Over verjaardagen en slagschepen


 Sommige dagen heb ik wat minder inspiratie dan anders, terwijl er toch altijd weblogwaardigheden genoeg voorbij komen.Zo is er zaterdag een slagschip opgehaald, dat deskundig was uitgezocht.Een niet onbelangrijke partij was daarbij overigens overgeslagen, meneer Bibbel (Bips voor intimi).Uiteraard kwam die direct het slagschip keuren toen deze geparkeerd werd,zonder zijn goedkeuring zou het ongetwijfeld terug naar de leverancier gaan.Na enkele deskundige blikken en een geurproef werd het slagschip gelukkig (voorlopig) goedgekeurd!

Dan is vandaag Elise jarigwaarbij ik uiteraard vooral ga vertellen dat het cadeaupapier ook getest is.Uiteraard door Bips.Zodat het me vandaag dan toch weer gelukt is om dit blog te vullen...Heikel?

13 opmerkingen:

suskeblogt zei

geef de jarege een flinke hieperdepiep van me en ook een van harte voor de trotse eigenaar van dit slagschip, Bips dus.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met Elise !

En natuurlijk met je nieuwe auto!

Ziet er goed uit, mooie bak, daar zal je veel plezier mee hebben.

Harry.

Sjoerd zei

Alleen maar blije mensen daar, De jarige proficiat en jij met de Mondeo. Ik moest kiezen tussen de Mondeo en de Peugeot 407... Mijn vrouw koos de laatste.

www.brillie.nl zei

Wat moet je met die bak als je toch altijd met de trein gaat?

FRANK103 zei

@suske: bips is vooral blij met de grote kofferbak, daar kan een boel kattevoer (en vis) in!

@Harry: hij zoeft, echt geweldig. En ik weet al van meer dan de helft van de 40 knopjes op het stuur waar ze voor zijn. Maar hoe de tankdop open gaat, over ben ik nog niet....

@Sjoerd: mijn vrouw is gek van Ford, dit is nummer 8.
(Fiesta 4x, Ka, Escort, Focus en Mondeo)

@Brillie: de economie weer op gang helpen, dat zouden er meer moetn doen!

Renesmurf zei

Gefeliciteerd met de jarige! En wat een fout nummerbord, beetje bang dat iemand gaat zoeken of er boetes op staan me dunkt.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de jarige en de vete bak.
Op eBay gescoord?

Anoniem zei

Ha die Frank,
Waarom heb je gekozen voor een Hatchback in plaats van een Station ? Is toch veeeeeeel handiger met 3 kinderen :) Die heb je toch ook in Titanium Business ? Er wordt geen fl... verkocht in Nederland dus zijn er vast dealers die graag van hun overtollige (occasion)voorraad af willen. Was het soms een impulsaankoop ? In ieder geval is dit beter en moderner dan de Focus. Ik wens je er veel plezier mee! Iemand die niets met Ford heeft maar wel andere Duitse Premiummerken.

FRANK103 zei

@René: daar ben ik niet bang voor, het is een keurige bak!

@Lokkie: bedankt, nee, op ebay doe ik zulke aankopen niet meer sinds ik dat filmpje over die race-oma heb gezien.

@Marco: nee, het was geen impulsaankoop, en Madelon wilde liever een 5deurs. Hij was pas 1 week ervoor ingeruild want de Mondeo's van 2009/2010 met 30.000 op de teller liggen niet voor het oprapen nu de meeste leasauto's 4 of 5 jaar mee moeten gaan.
En aangezien Ford in dezelfde prijsklasse ligt als Kia en Hyundai en de bekende premiummerken (VW, Audi) en Toyota en Opel allemaal fors duurder zijn (5.000 euro), werd het dus gewoon weer een Ford!

www.brillie.nl zei

Maar dan wel eentje nemen met een echte nummer plaat. Zo mag je er nog niet mee rijden, en dat levert meer op dan de btw alleen. Al is dat natuurlijk weer een premide opmerking.

FRANK103 zei

@brillie: ik heb een speciale ontheffing en ben zo de enige met zo'n kentekenplaat!

Drs. Johan Arendt happolati zei

Gossie! Nu pas zie ik al die mooie foto's van bibbel.

FRANK103 zei

@drs: jaja, ik was al bang dat het u ontgaan was....

(en dat is heeeeel heikel!!)