maandag 2 april 2012

Voetbalverhalen


 Echt veel enthousiasme kon ik hier niet waarnemen bij de reacties, bij de best wel boeiende verhalen over AZ.
Eén bezoeker, Marco denk ik, begint zelfs Anoniem over Feijenoord 1. Waar ik geen problemen mee heb, want bij een leuke spannende voetbalwedstrijd mag van mij de beste winnen, zelfs Feijenoord 1.Oké, ik heb wel een nergens op gebaseerde aversie tegen PSV en deze week ook een aversie tegen Valencia.Lisanne moest zaterdag voetballen maar had last van diverse beenspieren en een harde wind (die ze niet had gelaten, het is een keurig meisje dat niet op haar vader lijkt, maar dat begrijpen jullie vast!). Ze heeft dus beide helften een kwartier uit de wind in de dug out gezeten terwijl ik stond te vlaggen.

Dankzij de harde wind ging de eerste helft voor de wind en wist haar team 3 fraaie doelpunten te maken, met afstandsschoten.De tweede helft zat het toch tegen, de wind dan. De tegenstander maakte al snel een doelpunt, het ging ze dus ook even voor de wind, maar daarna was het team van Lisanne al snel veel sterker. Er werd nog een fraaie 4e goal gemaakt en Lisanne, als gelegenheidsspits, schoot nog een bal tegen de lat, wat erg knap is als je ziet hoe smal zo'n lat is, maar voetbaltechnisch levert het niets op.Komend weekend is er geen wedstrijd zodat dit blog dan weer een afschuwelijk verslag bespaart blijft en de dames kunnen zonnen.Heikel?

5 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Het is zeker geen team, iedereen heeft maar andere klompen aan. Of had ik dat al een keer verteld? Dat zou dan erg premide zijn.

Sjoerd zei

Je gaat er al vanuit dat het zonnig wordt, dat is de goden verzoeken...

Renesmurf zei

Na al deze inspanningen hebben ze wel een weekend vrij verdiend.
Tegen de lat trappen is niet goed, de bal moet er onderdoor!

FRANK103 zei

@brillie: je bent gezakt voor boer, klompen bennen van hout en hebbe geen noppe, dit zijn gekleurde plastic frutsels! Met noppen.

@Sjoerd: ach nu moeten de goden alleen ook nog luisteren.....

@René: dat vindt Lisanne ook, hoewel ze nu de hele zaterdag in de supermarkt kan werken en ze er dus eigenlijk weinig mee op schiet! Ze was van mening dat de lat plotseling lager hing, nmaar erg geloofwaardig vind ik dat niet.

suskeblogt zei

volgende week geen verslagje van dit dames-elftal ?
Ik gruwel al bij de gedachte !