dinsdag 14 augustus 2012

Circus Bostok van Ludovic Dumas, deel 1

Als we een camping boeken houden we altijd rekening met de animatie,dat er voor alle leeftijdsgroepen wat georganiseerd wordt,dan weet je dat het grut zich in ieder geval vermaakten makkelijk vrienden en vriendinnen maakt.Hoogtepunt bij de animatie is dan vaak het circus!Op deze camping komt iedere zondag een circus en deze week was het circus Bostok van Ludovic Dumas en zijn familie.
(Hieroder: dit aapje is zo klein dat het door de tralies van de kooi naar buiten kon klimmen om het publiek te vermaken. Het deed niet mee met de voorstelling, net als veel van de andere apen en kamelen die te zien zijn op de foto's).


Met de animatie mag het kleinere grut (7 tot 12) 's middags in de tent kijken en kunstjes oefenen.Het circus arriveerde zondagmorgen rond 11.00 en rond 14.00 was de tent al opgezet en klaar voor het animatieprogramma!Uiteraard heb ik een tijd staan kijken bij het opbouwen van de tenten bij de dieren van het circus.Natuurlijk hebben we gekeken hoe Elise met veel plezier allerlei kunstjes in de circustent heeft geoefend.Ons programma voor de zondagavond bestond dan vanzelfsprekend uit een bezoek aan de circusvoorstelling.Hachelijk?

8 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Het zijn mooie masten voor het zenden die ze aan het opzetten zijn. Prachtig. Alleen die tent er onder... dat is weer vreemd.

Sjoerd zei

Zie ik daar wat familietrekjes...?

rob alberts zei

Zoete herinneringen uit mijn jeugd!
Nu kijk ik daar weer anders naar.
Zonnige zomergroet

suske zei

dus als jullie terug thuis zijn, iedere dag voorstelling in de woonkamer door Elise ?

FRANK103 zei

@brillie: dat is camouflage, in dienst hadden we daar netten voor, die overigens niet zo waterdicht waren.

@sjoerd: ja, de gelijkenis is opvallend!

@rob: renesmurf weet altijd behoorlijk kritisch te zijn over dieren in dierentuinen en circussen, eerlijk gezegd vond ik dat dit keer ook, vooral mbt de aapjes.

@suske: ik vrees het ergste.....

Albert y Mara fotoblog zei

Dit moet voor je kinderen een mooie ervaring zijn geweest. Was er ook zeker met kleinzoon Viggo naar toe gegaan als ik in de buurt was.
OT: Ik ben digitaal geabonneerd op Railhobby, maar niet meer op Railmagazine op papier. Zou jij dat artikel over de Haagse tram kunnen scannen en aan mij kunnen mailen? Natuurlijk als je weer terug bent in Nederland. Bij voorbaat dank.
Spoorse groeten
Albert

Renesmurf zei

ja,nee, ik hou niet zo van animatie.
Als kind al kon ik me prima zelf vermaken, ik had nooit zin in als je allemaal dingen moest doen.

En een cirus heb ik nooit begrepen.

FRANK103 zei

@albert: gaat lukken!

@rené: ze maken een keuze uit het aanbod, niets moet, maar als ze willen kunnen ze meedoen. Meestal doen ze de eerste dagen met iets mee, om vriendjes te maken.