zaterdag 25 augustus 2012

Over doping, wielrenners en sport

Een volstrekt onbekende Amerikaanse organisatie, waarvan volgens de media de voorzitter/directeur een persoonlijke vete heeft tegen een bekende wielrenner,heeft op uiterst dubieuze wijze getuigenissen tegen die bekende wielrenner gekocht, waartegen die bekende wielrenner zich niet wenst te verdedigen.

Dat lijkt niet onlogisch, tegen laster is het moeilijk verdedigen!
En daarnaast is die bekende wielrenner nooit betrapt op het gebruik van doping.
Omdat die bekende wielrenner zich niet wenst te verdedigen tegen die organisatie, zou deze bekende wielrenner nu een aantal overwinningen kwijt raken aan andere wielrenners die in diezelfde jaren daadwerkelijk zijn betrapt op het gebruik van doping.
De bemoeienissen van een twijfelachtige Amerikaanse organisatie met een Europese sport is dubieus, de wijze waarop men in Amerika rechtspreekt lijkt dan helemaal nergens op!Wat ik nog veel triester vind is dat de Europese wielrenorganisaties zich iets aantrekken van die Amerikaanse organisatie.
 


Misschien is het nu gewoon tijd dat we helemaal stoppen met profwielrennen en ons allemaal gewoon storten op de enige echte sport: het edele voetbal.Op de foto's zien jullie de eerste wedstrijd van de dames van AJAX, tegen Heerenveen, van gisteravond.Hachelijk?

12 opmerkingen:

MarcStouten zei

hoe kun je iemand nou zijn titels afnemen als je hem honderden keren heb gecontroleerd (24 uur per dag over hele jaar). Dan doe je iets niet goed! Je bent onschuldig tot tegendeel is bewezen! Lance Armstrong is nog steeds mijn (sport)held!!

Renesmurf zei

Wie opgeeft heeft verloren, wie opgeeft is geen sportman.

Sjoerd zei

Ik vind het ook absoluut niet kunnen.

Albert y Mara zei

Belachelijk dat deze man zo gekruisigd wordt. Waar is het bewijs? Nergens dus. Uit verhalen. Dit is de wereld anno 2012. Van je laatste foto krijg ik trek. Voetballen interesseert me geen donder. Al jaren niet meer.
Saludos de Albert

FRANK103 zei

@Marc: dat vind ik ook!

@René: deze dopingorganisatie is zo vooringenomen dat hij vooraf al kansloos is.

@Sjoerd: dat vind ik ook!

@Albert: Amerikaanse rechtspraak lijkt niet te gaan om de waarheid, de big tasty was wel smakelijk en voetbal blijft een spel waar bijvoorbeeld doping geen rol speelt!

suske zei

ik begin steeds meer en meer een hekel te krijgen aan die topsport.
Het sportieve is er ver te zoeken.

Suikermuis zei

Ik blijf wel zitten met 2 hachelijke vragen?
- Wie won de voetbalwedstrijd?
- Waarom heb je geen foto's van de shirtjes wissel?

Wielrenner doet me niet zo heel erg veel, net zo als herenvoetbal!

FRANK103 zei

@suske:het gaat alleen om geld, niet om de sport. Kijk maar naar de olympische spelen!

@Ronald: ajax met 2 - 0. Er was geen shirtjeswissel, dat is nooit bij competitiewedstrijden!

rob alberts zei

Door huisartsen en specialisten heb ik altijd de juiste medicijnen voor geschreven gekregen.
Gelukkig ben ik geen wielrenner, hoewel ik wel weer alles met de fiets doe.
Al mijn gebruikte medicijnen staan op de lange lijst van dopingprodukten ......
Vriendelijke groet

FRANK103 zei

@Rob: misschien moeten ze doping gewoon toestaan in de wielersport, aangezien ze toch allemaal gebruiken. In het meest ernstige geval haalt de sporter zijn pensioen niet, en dat is dan eigen schuld dikke bult!

www.brillie.nl zei

Iemand die voetbal kijkt heeft natuurlijk geen inzicht in dope. dat is wel duidelijk. Dus.. aan dit verslag hebben we niets.

FRANK103 zei

@Brillie: bij voetbal helpt doping nauwelijks en zal dus minimaal gebruikt worden. Ik verbaas me vooral over de bemoeinissen en de wijze waarop men daar zomaar beslissingen neemt, dat lijken de praktijken van enge geheime diensten uit een recent verleden!