maandag 6 augustus 2012

Naar Concarneau

Het dorpje waar je hier moet zijn geweest, heet Concarneau.Concarneau staat bekend om haar authentieke binnenstad, met bijbehorende stadsmuren.De naam Vauban wordt genoemd!Ook hier worden de boten her en der geparkeerd,je zou wellicht kunnen zeggen: met de Franse slag!Dan moesten we natuurlijk ook de Bretonse keuken uitproberen.Waarbij plotseling toch een verdwaalde Volendamse palingzanger opdook.Maar de Bretonse keuken, die is goed!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Albert y Mara zei

Onvoorstelbaar Frank, al weer een heerlijke vette hap. Dat smaakt altijd lekker, dus zeker in de vakantie af en toe zondigen.
The Cats waren toch niet slecht?
Klopt het dat de haven met eb bijna leeg loopt en met vloed weer helemaal vol is?
Spoorse groeten Albert

Sjoerd zei

Gezellig stadje, wij zijn er destijds ook geweest. Bretagne is heel mooi.

Anoniem zei

Fijn dat je ook al je vakantiebeslommeringen aan je weblog toevertrouwd. Het scheelt straks ook op het werk, dan hoef je ons niet meer bij te praten.
Prettige vakantie!
Harry.
PS ik zie op Meteo-France dat het weer vanaf morgen ook beter wordt bij jou !

suske zei

een echte internationale keuken zo te zien.

FRANK103 zei

@Albert: ik zeg niet dat the Cats slecht zijn, smaken verschillen! Het verschil tussen eb en vloed is hier zeker een paar meter, maar ik heb het alleen met eb gezien.

@Sjoerd: Bretagne is zeker leuk, hoewel het weer me hier nog niet erg kan bekoren (regen en koud). Maar het wordt beter!

@Harry: heb ik op dinsdagmorgen niks anders te zeggen dan: lees het weblog maar. Tot op heden kan ik wel zeggen dat we volgend jaar naar zuid frankrijk of italiƫ gaan, want elke dag winterkleding aan verveelt heel snel! Gelukkig is hier zo'n mooi overdekt verwarmd zwembad!

FRANK103 zei

@suske: de beroemde Bretonse keuken Suske, daarvoor ga je toch ook naar concarneau op vakantie?

www.brillie.nl zei

Toch zijn onze Franse frieten pas echt lekker.