zondag 5 augustus 2012

Over de camping....

Een keer per jaar verlaten we de comfortabele woning voor een paar weken primitief afzien in het buitenland.Ook dit jaar was de keuze op Frankrijk gevallen, hoewel ik hier niet ga beweren dat er een democratisch en eerlijk beslissingsproces aan deze keuze ten grondslag lag.Nee, de keuze is vooral ingegeven door het aardse slijk, reisafstand per automobiel, aantal slaapkamers en zoover.De keuze was dit jaar gevallen op een primitieve blokhut in Bretagne.U moet hierbij denken aan een kleinere LCD TV (90 cm) ipv een royale LED 3D TV, een vaatwasser voor slechts een 6 tal couverts waardoor deze toch echt iedere dag aangezet moet worden en een koelkast waar we niet voor drie weken eten in kunnen bewaren, maar slechts voor een tweetal.Dat het op zich een populaire, best wel zonovergoten vakantiebestemming is
toon ik hier aan de hand van een foto van het vikingschip van Erik de Noorman,die hier nog steeds op het strand ligt.Overigens is dat niet de enige hier gestrande toerist, er liggen meerdere schepen zo geparkeerd.Of men restanten van de gestrande automobilisten ook zo ergens parkeert, dat ga ik u misschien komende periode tonen.Hachelijk?

6 opmerkingen:

suske zei

dat er daar avonturen beleefd zullen worden is duidelijk. Een ware overlevingstocht.

FRANK103 zei

@suske: een Irakese ex-minister zou roepen dat het hier gaat om de moeder van alle survivaltochten!

Sjoerd zei

Dat ziet er veelbelovend uit, ik laat me verrassen.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
Die boot is wel op te knappen hoor. Een likje verf en hij kan zo weer het ruime sop kiezen.
De Drs.
optimist

Albert y Mara fotoblog zei

Frank zit dit met zijn familie wat primitief in La Douce France. Als je maar plezier hebt met je jonge gezin, dan kan je er weer voor een jaar tegen. Dat is toch de bedoeling. Ik wens je veel plezier.
OT: Morgen komt onze kleinzoon 4 dagen logeren. Dat wordt dus "werken" en leuke dingen met hem doen.
Au revoir de Albert

FRANK103 zei

@sjoerd: we doen ons best.....

@drs: persoonlijk heb ik niets met boten, bij het likje verf heb ik de neiging een afweging te maken met het te verwachten nut, en dat is laag. Een potje verf kostal snel 30 euro en ik vermoed niet met 1 potje klaar te zijn! Misschien ben ik een groter voorstander van een strandvreugdevuur, litertje terpentijn erover en gaan!

@Albert: dat douce ziet niet op het weer, dat is gewoon snert. Gelukkig liggen de winterbanden nog om de velgen en zijn de winterjassen mee. Volgend jaar weer Italiƫ!
NB de Apenheul en koningin Julianatoren zijn erg leuk voor een kleinzoon. En uiteraard Apeldoorn beekbergen....