zondag 12 augustus 2012

Over golfen

Hoewel ik en de rest van de familie bijna over een GBV beschikken (een Golf Vaardigheids Bewijs),we hebben alleen nog niet het juiste pakje boter gescoord,


gaan we toch iedere vakantieperiode een keer golfen.Gewoon 18 holes, beetje een bal een knal verkopen en er dan dom achteraan lopen en maar hopen dat je de bal terugvind,voordat iemand anders het ding achterover drukt (ze komen volgens mij lang niet allemaal eerlijk aan hun dure auto's, die lieden bij de golfbaan! En ze hebben vast niet voor niets zo'n grote zak op wielen mee).Er was dus een golfbaan op korte afstand van ons verblijfen er was plaats om te spelen.Het resultaat was uiteraard top, niveau Tiger Woods, moeten jullie maar denken.
Het grut bracht vervolgens overtuigende argumenten in om de middag passend culinair (ze zijn dol op de Franse keuken!) af te sluiten, ik schijn te lijken op Johnny Depp (Sweeney Todd??), en ze moeten heel goed kijken om een grijze haar op mijn kop te ontdekken.Hachelijk?

4 opmerkingen:

Sjoerd zei

hachelijk, daar kan er een niet schrijven of niet rekenen...

FRANK103 zei

@sjoerd: het grut was creatief aan het tellen, het opschrijven was twijfelachtig en het optellen eigenlijk niet relevant, het gaat toch nergens om....

Albert y Mara zei

Als je maar lol hebt amigo. Dat zie ik bij jouw kinderen op deze log en vader op het eind met zijn smikkelhapjes. Creatief tellen is op die leeftijd niet verkeerd. Kleinzoon Viggo is helaas weer terug naar zijn Brabantse land. Het is een beetje stil.
Spoorse groeten Albert

FRANK103 zei

@albert: ja, grut in de leeftijd van Viggo is erg leuk, en wat je er in stopt aan activiteiten en kennis komt er later weer uit! Zoals wij nu soms ook wel eens terug denken aan onze jeugd, dan weet je vooral nog de dingen die je gedaan hebt!