zaterdag 11 augustus 2012

Over hoogtes

Persoonlijk houd ik niet zo van hoogtes, boven op een keukentrapje ben ik al veel minder gelukkig dan als ik naast datzelfde trapje sta.De rest van de familie 103 heeft dat niet, zoals ik hier laat zien. Het kleinste grut had haar broer al het 13+ parcours zien afleggen en wilde dit ook wel eens proberen.Uiteraard heb ik haar angsten en fobiĆ«n geprobeerd aan te praten, maar zonder succes. Ze moest en zou het 8 tot en met 12 parcours afleggen.Dat ik haar niet zou komen redden, daar hoog in de bomen, daarvoor had ze zelf al een oplossing bedacht: haar grote broer durfde wel mee.Ik heb me beperkt tot het maken van foto's en het bewaren van de mobiel om in geval van paniek de plaatselijke brandweer te kunnen bellen.Het grut heeft er wel van genoten.Resteert de vraag: waarom willen ze wel in bomen klimmen en niet een middag op een station treinen kijken? Is dat dan echt veel enger?Hachelijk!

4 opmerkingen:

Sjoerd zei

Geen trein gezien dus...ja

rob alberts zei

Fun foresten vinden velen leuk.
Ik kan er zelfs niet naar kijken.
En wat hoor ik?
Jij staat naast een keukentrap.
Dat ding mag van mij het hui niet inkomen.
Achter in mijn schuur heb ik geloof ik ooit mijn trap weggezet.
Zonnige zomergroet

Albert y Mara zei

Wij nemen ons petje af voor je dochter, ze heeft het toch maar even gefikst en is net zo stoer als haar broer. Mooi vastgelegd. Nog fijne dagen en hoe warm is het bij jullie nu?
OT: Laatste log van ons zal jij wel leuk vinden. Saludos de Albert

FRANK103 zei

@sjoerd: het station van Quimper staat nog op de agenda, TGV en regionale treinen!

@Rob: ik heb ook eeb schuifladder in huis die tot 6 meter hoog komt. Zelf heb ik het ding nog nooit gebruikt....

@Albert: afgelopen dagen was het hier warm, ruim 30 graden. Vandaag was het al iets koeler, en komende week wordt het 20 graden. Gemiddeld is het hier 2 graden warmer dan in nederland :-(