zondag 30 september 2012

Naar Amsterdam

 
Er moesten schoenen en een winterjas gescoord worden die hier niet bij een detailhandel op het dorp gehaald konden worden,we moesten dus naar Amsterdam.Uiteraard heb ik duidelijk aangegeven dat ik niet mee wilde,echter op de vraag wie dan de tassen ging dragen had ik ook geen passend antwoord.Dus liep ik vanmiddag in Amsterdam, klerewinkel in, klerewinkel uit.Waarbij ik gemakshalve schoenenwinkels ook kwalificeer als klerewinkels!Pas na zo'n 2 uur waren ze klaar en had ik mijn handen vol met allerlei plastic tassen.Na een korte stop bij ons lievelingsrestaurant zijn we naar huis gereisd,waar uiteraard de zon uit de tuin was verdwenen.Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

In een woord, hachelijk. Zo je zondag te moeten verklooien....

lionel lines fan zei

Een welgemeend advies; webwinkels. Hier in het oosten is er gelukkig geen Amsterdam, dus als het dorp het niet heeft mogen ze het op de computer oplossen. Papa-vriendelijke oplossing noem ik dat.

FRANK103 zei

@sjoerd: het was afzien@

@lionel fans: ze willen passen of het product in handen hebben, omdat een polkaatje heel erg misleidend kan zijn.

Renesmurf zei

Winkelen vind ik uitermate vervelend, zelfs in Amsterdam.
Nee, dat ga ik niet doen hoor.

suske zei

ik winkel ook niet graag. Alleen als alles tot op de draad versleten is ga ik eens om nieuwe.

Albert y Mara zei

Met nog jonge kinderen is dit gewoon de taak van een vader: "Tassen dragen en zijn betaalpas/creditcard gereed houden bij de kassa". Ik spreek uit ervaring maar dan al meer dan 20 jaar geleden. Staat er nog genoeg op je salarisrekening voor een lok in h0?
Vanuit een weer nazomers Los Boliches ga ik je groeten.
Laatste foto is aardig, maar geen Haagse tram *wink, big smile*
Saludos de Albert

www.brillie.nl zei

JE iPhone opgehaald. Dat zie ik gelijk.

FRANK103 zei

@René: ik vind treinenwinkels wel gaan, maar die zijn er niet in het centrum van Amsterdam. Maar klerewinkels vind ik ook afschuwelijk!

@Suske: ik ga naar 1 winkel en daar koop ik in één keer een aantal broeken etc. Klaar.

@Albert: ik heb meerdere wensen maar kan tot op heden geen keuze maken. Een bugelfalten 110, een 120 of toch een 1700 voor de dubbeldekkersstam. Dan wil ik eigenlijk ook een SBB stuurstand of een decoder met geluid voor de Ludmilla. In oktober is Eurospoor en Houten en later dit jaar is er Rijswijk en Rail. Keuze zat?

De tram is een Amsterdamse historische tram, bij het Centraal station.

@Brillie: toch naar de opticiën!