maandag 1 oktober 2012

Naar Westzaan

 
Nu zowel Lisanne als Wes op voetbal zitten en zo nu en dan tegelijkertijd moeten voetballen,moet ik keuzes maken.Ik heb met ze afgesproken dat ik mee ga met degene die uit moet spelen, omdat daar een vervoersprobleem kan spelen,want uiteraard gaat de hedendaagse jeugd niet met de fiets naar een club elders.Indien beiden uit moeten spelen, dan wordt het lastiger.Daar heb ik er nu een keer voor gekozen met Lisanne mee te gaan, omdat Wes met een achterbuurjongen mee kan rijden.Na deze korte en bondige inleiding ga ik nu vertellen dat ik zaterdag met Wes mee ben gegaan, hij moest uit tegen Westzaan voetballen.Bij het team van Wes is de trainer nog niet toegekomen aan de wijze les dat je naar een medespeler, herkenbaar aan hetzelfde shirt als jij aan hebt, de bal te spelen.Ook is het traditie minimaal 1 eigen goal te produceren, zodat een verliespartij alleen een kwestie van tijd was.
Omdat ik maar 2 handen heb was ik de tel al begin tweede helft kwijt,en dat lag niet aan de koffie of de koek!Hachelijk?

4 opmerkingen:

Renesmurf zei

Het is toch leuk, zoals ze sportief bezig zijn!
En dat vervoer, dat is van alle tijden, gelukkig komt het altijd goed.

FRANK103 zei

@René: hij heeft er plezier in, hoewel een winstpartij echt weer een stuk leuker zal zijn! En het vervoer lossen we inderdaad iedere week weer op!

Sjoerd zei

Och, hij gunt de tegenstander ook wat

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, dat is duidelijk!