En dat nog tegelijkertijd ook!

Dan moet er een keuze gemaakt worden, en eerder dit jaar al had ik gezegd in zo'n geval omstebeurt met Lisanne of Wes mee te gaan,

om voortrekken of het verwijt van voorkeuren oid te voorkomen!

Dit keer was Wes aan de beurt, wat goed uit kwam omdat ook Jimmy en Mika graag mee wilden rijden.

Hoewel bij de meeste clubs door de regenval het hele programma eruit lag ging de wedstrijd bij Jisp gewoon door.

We vermoeden dat op een zaterdag maar 2 wedstrijden worden gespeeld op het A veld van Jisp,

waar dat bij SVA makkelijk 4 à 5 wedstrijden per veld zijn (jeugd speelt minder dan 45 minuten per helft).

Gedurende de hele wedstrijd was het droog maar koud, heerlijk weer om te voetballen!

Mocht jullie - geheel per ongeluk natuurlijk - opvallen dat ik niets over de wedstrijd zeg, dat is geen toeval.

Na een paar mooie aanvallen in de eerste 5 minuten was de tegenstander wakker en werd langzaam maar zeker de druk op SVA opgevoerd.

Na de pauze kwam Jisp met veel zelvertrouwen weer de wei in, en dan schiet je ze er nog makkelijker in, zodat de eindstand 11-0 werd.

Maar gelukkig willen jullie dat niet weten!

Renesmurf zei

Ja, lekker sportief bezig, en soms winnen en soms verliezen hoort er bij, anders is het ook niet leuk.

Voetballen met handschoenen aan... wat een mietjes.

@René: tot op heden verliezen ze meestal

@brillie: jij hebt makkelijk kletsen vanuit je luie stoel

Albert y Mara zei

Dat moet je er als vader allemaal voor over hebben. Op een koude zaterdagmiddag op het voetbalveld. Was ik even blij dat wij èn onze zoons badminton speelden. Dat vindt plaats in een overdekte sporthal.
Grtz Mara

@albert en mara: ik vind voetbal wel leuk om te kijken, maar bij badminton heb ik dat niet zo, dat is vooral leuk om zelf te doen. Ik heb zelf een aantal jaar badminton gespeeld (competitie).

Anoniem zei

Levensgevaarlijke sport. :(

@Lokkie: je bedenkt je nog wel een keer voor je als vrijwilliger iets gaat doen! Hoewel deze Amsterdamse club wel bekend scheen te staan om haar opgewonden Marrokaanse jeugd en er genoeg tegenstanders niet meer tegen deze lieden wilden voetballen. Overigens is er ook zo'n club met voornamelijk Surinaamse voetballers in Zuidoost en is er zo'n club met Hollandse jongens in Amsterdam Noord waar je ook ernstig op moet passen voor je gezondheid.
Misschien moet de KNVB ook eens stevig aangepakt worden want die houdt dit soort clubs en teams toch de hand te lang boven het hoofd!