zaterdag 1 december 2012

2000

Een week heb ik er over gedaan om te bedenken hoe ik bericht 2000 de gewenste diepgang kon geven.Of dat bericht 2000 het laatste bericht zou zijn.Uiteindelijk heb ik ook na een week niets kunnen bedenken en besloten het weblog gewoon verder te laten kabbelen.En jullie te vertellen waar ik mijn tijd nu weer mee heb gevuld.Dat ziet uiteraard op Sinterklaas. Zie de maan schijnt door de bomen!Dat betekent surprises maken voor het grut, de poging een tennisracket te maken was helaas jammerlijk mislukt.De grachtengordelverzamelmunt is aan de verzameling toegevoegd.


 
 


Ook deze keer was het best een opgave er nog een te scoren.En om dit 2000e bericht op feestelijke wijzete eindigen: mijn kamergenoot Peter was jarig en had op overheerlijke gebak getrakteerd.Hachelijk?

8 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ja, net als alle voorgaande en alle opvolgende, de dingen des levens, die saai lijken maar niet zijn.

Sjoerd zei

die letters op dat stuk vlaai... dat is pas hachelijk. Voor de rest is het ene van de tweeduizend...

Anoniem zei

om het hachelijke weblog naar een duister dieptepunt te drukken: de calorieenteller...? 228 calorieen per 100 gram... Dat word woensdag een kwartier snel fietsen! Kun je mooi een paar foto's voor het weblog schieten!

Albert y Mara fotoblog zei

Een bonte verzameling die even aangeeft dat je niet precies weet waar je over moet bloggen. Jammer. Ik wens je ook namens Mara sterkte.
OT: Dat bruggetje bij die Chinees aan het Kerkplein tegenover de oude hervormde kerk, bestaat nog steeds. Als ik tijd heb zal ik t.z.t. een foto maken en die naar je opsturen.
Saludos Albert

Ad zei

Frank,
Op naar de volgende 2000 berichten, met of zonder diepgang. Als je maar niet strand in zinvolle berichtgeving. Daar hebben we al genoeg van.
Heb de NS 1139 van een ESU-decoder voorziien. Moet nog wel wat aan de instellingen doen.

FRANK103 zei

@René: saai voor de blogbezoeker?

Sjoerd: het was niet mijn gebakje en degene die het opgegeten heeft leeft nog, dus het viel mee!

@anoniem: de fiets staat de komende weken goed in de schuur geparkeerd, ik ga andere - niet weblogwaardig - dingen op de woensdagmorgen doen!

@Albert: niet weten waarover of juist niet kunnen beperken tot 1 onderwerp, ach, wie kan het schelen! Dat chineze restaurant ga ik nog een keer naar toe!

@Ad: het gaat door....

Heb je een verslagje van de ombouw? Als je kunt solderen valt het echt wel mee, zo'n ombouw. De ESU goed inregelen is misschien nog wel moeilijker!

www.brillie.nl zei

5 euro is 5 euro daar is niets zwaar aan.

FRANK103 zei

@brillie: wie zei zwaar?