zaterdag 24 november 2012

Wandelen en mijlpalen

 
 
Bijna staan er 2000 berichten op dit weblog.Eigenlijk heb ik al veel meer berichten hier geplaatst, maar 2005 en 2006 heb ik bijna geheel verwijderd.En bericht 2000 is natuurlijk een mijlpaal die te denken geeft.Hoe zinvol is het om iedere dag een kwartier te besteden aan een bericht op dit suffe blog?Afgelopen weken heb ik op de woensdagmorgen gewandeld.Geen boeiende fiets verhalen, maar gezwam over paddestoelen.En dat terwijl ik bijna op bericht 2000 zit, en dat bericht moet natuurlijk wel van ongekend niveau zijn.Tja, het zal hier dus dekomende tijd wel rustig zijn.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik tel ze al jaren niet meer...

www.brillie.nl zei

Ik hou het niet meer bij, vanaf 1996 staan er heel wat berichten ondertussen van mij online. En een paar column sites bestaan niet eens meer.

FRANK103 zei

@Sjoerd: dat doet blogger voor me

@brillie: ik heb alleen maar dit weblog!

Renesmurf zei

Gefeliciteerd!
Ik hou het zelf nooit bij, en zit al ruim over de 5000, en we loggen lekker voort.

suske zei

als ik mezelf googel verschiet ik van wat ik zoal geschreven heb de afgelopen jaren.
op naar 2000 dus !

Albert y Mara fotoblog zei

Gefeliciteerd Frank. Het aantal houden we niet bij. Doet blogger wel, maar we kijken er nauwelijks naar. Het aantal pageviews vinden wij veel plezanter. Staat bij ons in de rechterkolom.
Grtz Albert

FRANK103 zei

@René: met 300 berichten per jaar duurt het nog wel even voor ik op 5000 zit!

@suske: het gaat om kwaliteit ipv kwantiteit, toch?

@Albert: het aantal pageviews hangt wel samen met het aantal berichten, de onderwerpen en het aantal reacties dat je op andere blogs plaatst. Mijn weblog zal dus nooit een topper worden!

www.brillie.nl zei

Als ik zo in de verte kijk, staan er heel wat smeer pijpen die lucht te vervuilen, en dat snuif je op op een toren? Mmm... heikel.

FRANK103 zei

@brillie: je ziet de Hoogovens (Tata steel) en je wil niet weten wat die aan gassen uitstoten. Dus gezonde boslucht op die toren, ik dacht het niet!