woensdag 21 november 2012

De spoorbaan van Ries

Gisteravond moest er aan de spoorbaan van Ries geknutseld worden, om toch vóór 2015 iets rijdend te krijgen.Onder genot van een smakelijk bakkie en een tompouce, het kan immers niet altijd appeltaart zijn,hebben we de inruil van de schaal N verzameling van Ries, voor een fatsoenlijke partij Märklin treinen, uitgebreid besproken.Maar Ries wil (nog) niet, wijsheid komt wellicht met de jaren?Een doordachte hoeveelheid Conrad servo'smoeten de wissels van Ries in beweging brengen.Die zitten dan onder een plank gemonteerden moeten met een verend stangetje door een gat de wissels omleggen.Een deel van de aanwezigen grijpt bij de gedachte aan openbaar vervoer direct het elektronisch verlengstuk om de tijd te doden.Als alle servo's keurig op een rij gemonteerd zittenkan er één aangesloten worden om de aansturing te testen. Dat is géén succeszodat we binnenkort een nieuwe poging moeten doen!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Renesmurf zei

De aanhouder wint!
En volgens mij is het nog gezellig ook nog.

FRANK103 zei

@René: en eigenlijk gaat het ook om de gezelligheid, de spoorbaan is bijzaak.

suske zei

geef mij maar die taart. de rest daar zie ik geen beginnen aan !

Sjoerd zei

Doe mij maar een Erdinger...

www.brillie.nl zei

Thee drinken is heerlijk. De rest is bijzaak.

Albert y Mara zei

Mmmm deze keer alleen: die tompoes ziet er lekker uit. Heb voor mezelf een koffie gemaakt, maar heb er niets bij. Grtz Albert
P.S. Hopelijk morgenochtend droog als je naar het voetbalveld MAG of is het MOET?

FRANK103 zei

@suske: de rest is ook niet zo belangrijk!

@sjoerd: als ik auto moet rijden ga ik niet aan het bier.

@brillie: thee of koffie, het is warm water met een smaakje

@albert: meestal drink ik koffie zonder iets er bij, anders gaat daar ook de lol vanaf. En morgen gaat er inderdaad weer gevoetbald worden, en dan mag ik mee om Lisanne naar een uitwedstrijd weg te brengen. Zolang ze het nog leuk vindt dat haar vader mee gaat doe ik dat graag!