vrijdag 21 december 2012

Verjaardagen en taurussen

Er zijn een aantal leuke kanten aan een verjaardag.Uiteraard is dat de taart!Deskundig door de rest van de familie uitgekozen en opgehangen versiering.En kadootjes!De kenners zien het direct, het is de Taurus die ik enige tijd terug alvast voor mijn verjaardag had gekocht.De Oostenrijkse OBB 1016 in de vorm van een model met sinusmotor en geluid (toeter).De verlichting wisselt van kleur met de rijrichting.Hierdoor is de Taurus een uitstekende vervanger voor de NS 1631, een lok zonder lichtwisseling.En dan vergeten we voor het gemak ook dat er voor dubbeldekmateriaal een 1700 hoort.
Maar goed, de 1016 is een lok die alleen in Oostenrijk en Duitsland kan rijden, en deze lok zal in werkelijkheid niet snel met een NS dubbeldekstrein gezien (willen) worden.De kniesoor die daarop let.Ik ben er erg blij mee!Hachelijk?

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Groetjes nicht

Anoniem zei

Frank van harte gefeliciteerd met je verjaardag. De versiering is ronduit hachelijk maar de Taurus maakt weer veel goed.

www.brillie.nl zei

Van harte al weer. De tweede verjaardag in een jaar.

Albert y Mara fotoblog zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Frank. 7 dagen later is m'n lief jarig, dus dan hier ook feest in huis. Kleinzoon komt 3 dagen logeren dus opa Albert zal wel gaan knutselen aan zijn treinenbaan met dat jochie van 8 jaar.
Grtz Mara

FRANK103 zei

@Nicht: bedankt!

@Lokkie: de taurus is een plaatje en de versiering, ach, ik vind het al leuk dat ze iets opgehangen hebben!

@Brillie: bedankt, en nee, ik ben maar één keer per jaar jarig. Helaas.

@Mara: de kerstperiode is wat dat betreft altijd erg leuk, tijd om met de hobby bezig te zijn en voor familiebezoek!

Renesmurf zei

Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!

Sjoerd zei

Proficiat, en nog veel treins... Maar eh, de 1631 gaat toch zeker niet aan de kant voor zo'n oranje gevalletje... Dat is niet gepast...

FRANK103 zei

@René: bedankt!

@Sjoerd: bedankt, en nee, de 1631 gaat niet aan de kant voor een mooie rode taurus, zo'n taurus wil werk op niveau!

Ad zei

Frank,
Gefeliciteerd met je verjaardag. De Taurus is een beauty. De combi met een NS-dubbeldekker vind ik persoonlijk wel wat gewaagd. Maar misschien heb je wel een vooruitziende blik en is het over 10 jaar de normaalste zaak van de wereld.

FRANK103 zei

@Ad: bedankt! Maar ik geloof eerlijk gezegd niet dat we in het personenvervoer in Nederland Taurusen zullen zien, en dan zeker niet deze monocourante 1016 die uitsluitend onder 15Kv 17 2/3hz kan rijden. Maar op zolder kan alles!

suske zei

een late van harte enz met je verjaardag Frank.

FRANK103 zei

@suske: bedankt!