dinsdag 1 januari 2013

Beste wensen voor 2013

 
Internet staat vandaag vol met beste wensen en goede voornemens.Ik kan dan natuurlijk niet achter blijven.De beste wensen dus voor alle bezoekers van dit blog, maar ook voor alle niet-bezoekers van dit blog.Daarbij horen natuurlijk champagne plaatjes, uiteraard schenken wij ieder jaar weer een goed glas Jip en Janneke champagne.Buiten viel het weer weer tegen, regen en wind.En dus veel minder vuurwerk dan gebruikelijk, dat was waarschijnlijk overdag al afgestoken.Maar vooral regendruppels op de lens, zodat er maar een paar vuurwerkfoto's in aanmerking kwamen voor dit weblog.Onze kat Bibbel (Bips voor intimi) hebben we dit jaar de 31e binnen gehouden, vorig jaar was hij wel naar buiten en hebben we hem 1,5 dag niet gezien.Binnen houden is voor een kattebeest niet veel beter, hij heeft de 31e de hele dag onder een bed gelegen in een hoekje, en ook vandaag wil hij niet naar buiten.Maar morgen moeten de vogels weer oppassen!Hachelijk?

11 opmerkingen:

Sjoerd zei

Hier hebben de kattenbeesten het spulletje goed doorstaan en hebben gezellig naar de lichtjes zitten kijken. Laten we er een mooi jaar van maken.

Ad zei

Siep, de Lokaalspoor 6 kat heeft oud en nieuw betrekkeljk rustig ondergaan. Hij heeft de hele dag onder de salontafel gelegen. Dat gaf hem rust. 's Avonds lag hij, op zijn rug met de poten omhoog. Dan is 'ie super relaxed. Een soort katachtig meditatief moment, waarschijnlijk heeft 'ie zo het afgelopen jaar verwerkt..

MarcStouten zei

Beste wensen!!

FRANK103 zei

@Sjoerd: de beste wensen ook voor jou en je vrouw!

@Ad: Bips is nog steeds van slag en nog niet naar buiten geweest, hij vind vuurwerk niet leuk!

@Marc: ook de beste wensen voor jou en je familie

Albert y Mara zei

Albert en Mara wensen Frank 103 een
SPOORSPOEDIG 2013.

Erik zei

De beste wensen allemaal!

Anoniem zei

Ik wens dat 2013 voor jou, de familie honderdendrie en alle lezers een weblog-vullend jaar vol mooie en niet al te hachelijke momenten gaat worden!

Richard

www.brillie.nl zei

Dat is wel een heel erg premide drankje. En dan nog met een pijl erin. Heikel gedrag met de storm.

Renesmurf zei

Ik denk dat er meer niet lezers zijn dan wel lezers, maar dat is natuurlijk overal zo!

suske zei

de beste wensen voor jou en je familie Bibbel en de vogels in je tuin.

FRANK103 zei

@Albert: bedankt!

@Erik: bedankt!

@Ries: bedankt!

@Brillie: zeker hachelijk!

@René: dat denk ik ook!

@Suske: bedankt!