zondag 6 januari 2013

Winterwonderland

Een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen is leuk voor kinderen tot ongeveer 10 jaar, de meeste kinderen die in Sprookjeswonderland rondlopen zijn in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Dat betekent dat Elise zich te oud vindt worden voor Sprookjeswonderland, en bij gebrek aan een klein broertje of zusje kan ze niet meer met goed fatsoen naar Sprookjeswonderland.En dat betekent ook dat ik, bij gebrek aan kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar, niet meer naar Sprookjeswonderland kan.Ehhh, hoef!Geen Vrolijke friet meer.In de kerstvakantie is Sprookjeswonderland geopend, het is dan Winterwonderland.En daar wilde Elise nog wel naar toe.Ik ga hier niets vertellen over een omkoopschandaalwaardoor Elise met een mooie knuffel naar huis is gegaan.Nee, ik laat jullie alle verklede lieden zien, met nadruk op de heks Pruttelthee, die,zoals jullie vast nog wel weten, om 16.00 de kerstboom in Sprookjeswonderland aan tovert.We lopen daarna nog een rondje maar omdat het weer begint te miezeren besluiten we naar huis te gaan.Was dit de laatste keer?Hachelijk!

9 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Die heks kan nog wel een beugel gebruiken lijkt mij.

Sjoerd zei

aha, dus niet te oud voor een knuffel....

Gert zei

Wachten op kleinkinderen?

suske zei

zolang het kind in ons blijft leven kunnen we er naar toe.

Renesmurf zei

ja, volgens mij mag iedereen er wel naar toe, en dan lekker rondkijken.

lokkie zei

Wat doe jij met een foto van mijn schoonmoeder???

FRANK103 zei

@brillie: ja

@sjoerd: nee

@gert: ja

@suske: dank je, zo had ik het nog niet bekeken!

@Rene: graag

@lokkie: waarom laat jij haar ontsnappen? Of heb je expres haar hok open laten staan?

Finger2 zei

Als je het punt van schaamte voorbij gaat voel je niets hoor! Maar als het kind in je verdwijnt dan zou ik me echt zorgen gaan maken.

FRANK103 zei

@Finger2: je spreekt uit ervaring, of gaat het tever om dat hier op te biechten? In de lobby is al besproken dat ook in de zomer 2013 een bezoekje aan sprookjeswonderland best wel kan, ook voor een 10 jarig. En anders vieren we dit jaar haar verjaardag niet en blijft ze 9!