zondag 10 februari 2013

Over 40 jaren en bierfeesten


Marco wordt donderdag 40 en daarvoor had Jacqueline een surprise bierfeest georganiseerd.Waarom een bierfeest?Marco heeft Oost-Duitse genen in zijn bloed en zit niet in de ontkenningsfase.Probleemloos draait hij ook in zijn Duitse automobiel de nieuwste CD van de Tiroler Holzhacker buben.Mocht de bezoeker van dit weblog een (of meerdere) nieuwe Duitse automobiel, bekend van de ster, willen aanschaffen voor een mooie prijs, dan is hij bij Marco ook aan het goede adres.Het bier was volgens Marco van een goed merk!De pruimentaart, daar hadden we vooral de zaterdag veel plezier van.De dresscode was dus Oktoberfest, zoals de dames op de foto graag laten zien.Overigens zijn die minderjarig en drinken ze fris, voordat iemand denkt dat ze zomaar al het Duitse bier op mogen drinken.Eén bezoeker was gekleed in een uniek Duits kostuum, de vingerklemmen zaten nog in zakken opgeborgen.Bij de vuurkorf was het goed uit te houden!Toen de echte Duitse delicatessen open getrokken werden wilde onze auto naar huis,
maar het was een geslaagd feest!Hopelijk vond Marco dat ook.Hachelijk?

8 opmerkingen:

Sjoerd zei

Goh, had dat gezegd, voor een Erdinger was ik ook langsgekomen...

Albert y Mara zei

In der Heimat haben wir alles. Ik drink nooit bier, dus het merk ken ik niet. Die Marco is dus van bouwjaar 1973. Een goed jaar want onze oudste zoon werd in dat jaar geboren.
Spoorse Groeten met de RENFE
vanaf de Costa del Sol,
saludos de Albert

suske zei

da's het grote verschil tussen onze culteren : hier drinken de minderjarigen bier en de ouderen fris.
Trouwens geen rondborstige bierserveersters te zien hier, da's echt hachelijk !

www.brillie.nlw zei

Wel dunne worsten, moet je die dikke van mij eens zien.

FRANK103 zei

@sjoerd: het was een surprise, dat kon ik niet vantevoren aankondigen!

@albert: soms een biertje kan geen kwaad, maar zelf drink ik niet als ik met de auto ben, ik moet het ook doen met de foto!

@Suske: geen bier voor minderjarigen, hoewel dat meer komt omdat ze het niet lusten. De rondborstige bierserveersters wilden niet op de foto, om een teveel aan blogbezoekers te vermijden!

@Brillie: of dikker ook beter is?

Renesmurf zei

ha, dat ziet er lekker uit, die worsten! En het was vast ook reuze gezellig en zo.

Albert y Mara zei

Ik drink wel een wijntje Frank. Het liefst een Rioja ;-) Saludos Albert

FRANK103 zei

@René: klopt, maar was ook dankzij de mosterd, of komt deze reactie nu als mosterd na de maaltijd?

@Albert: ik drink ook liever een glas wijn, maar ik heb niet echt een voorkeur, zolang het maar geen droge wijn of champagne is.