zaterdag 16 februari 2013

Slotracen bij Marc


Binnenkort is een slotracedag georganiseerd door Marc op zijn circuit Targa Florio.Vorig jaar behoorde ik bij deze slotracedag niet tot de toppers, maar deed toen mee voor de poedelprijs.
Dit jaar ga ik mij meer inspannen voor deze dag, en dat begon met een oefenronde op de vrijdagavond.Ook de oefenronde heb ik heel serieus aangepakt, dat begon met een dieet van shoarma met extra veel knoflooksaus.Dan Stef tijdens de autorit sarren met de deuntjes van Marco B, Veldhuis en Kemper en Doe Maar.
(hieronder: het mobiele circuit van Marc in aanbouw)En uiteraard ben ik verkeerd gereden, ondanks de instructies van de fortfort.
(Hieronder: ondanks of juist door onze hulp was er sprake van kortsluiting...)Met de zeer deskundige hulp van Marc reed ik met mijn Slot-It Alfa rondjes net in de 10 seconden, ik zie de racedag dus met veel vertrouwen tegemoet.Voor de liefhebbers heb ik een filmpje geproduceerd.Overigens ontken ik iedere betrokkenheid bij het vergeten van zijn regelaar door Stef, maar ik vermoed toch in ieder geval al één tegenstander bijna uitgeschakeld te hebben.Hachelijk?

11 opmerkingen:

Sjoerd zei

Het cameraatje kan het amper bijhouden...

FRANK103 zei

@Sjoerd: het gaat inderdaad veel te hard voor de camera, maar ik geloof niet dat er camera's zijn die dit wel goed kunnen.

Renesmurf zei

Een schitterend filmpje! Lekker vlot en kort ook!

Ja, mooi voor de liefhebber, ik vind treintjes dan toch wat mooier.

Steffer zei

Frank, leer eens rijden!

www.brillie.nl zei

Heb je de kat laten ombouwen tot een hond? Heikel natuurlijk.

MarcStouten zei

Jouw Auto heb ik te goed getuned gezien de waanzinnige snelheden te zien op camera. Idd in topsport is het soms hard en is elke uit geschakelde tegenstander er 1. Groep marc

Ad zei

Frank, je hebt inderdaad een bizarre, iets wat provocerende rijstijl op de racebaan. Volgens mij komt het beest in je boven zodra je de rijregelaar in handen krijgt. Je rijdt als een dolle stier. Stop er mee ga verder met (boemel)treintjes. Dan kom je tpt rust. Ga je nog naar Rail?

Albert y Mara fotoblog zei

Ook deze hobby houdt jou van de straat. Zeker in de winter, al leek het vandaag aan de Costa del Veluwemeer een beetje lente, maar .... het wordt weer kouder deze week.
Ik speelde in mijn jeugd met een racebaan van Scalextric.
Saludos de Albert

FRANK103 zei

@René: kort en bondig, dar houd ik van!

@Steffer: hahahahaha!

@brillie: nee, dit is het konijn, Flappie. Die mag binnenkort mee naar de chinees, gaan we babi pangang eten.....

@marc: ja, de auto is goed, nu de overige strijdmiddelen nog. Bruine bonen soep?

@Ad: helaas rijdt een racebaanauto niet zo mooi rustig als een 103, wegligging is ook niet van die klasse. Maar agressief?
Ik ben wel van plan naar Rail te gaan, maar weet nog niet of ik de zaterdag of de zondag ga.

@Albert: het wordt hier inderdaad weer kouder, maar zolang sneeuw en ijzel weg blijven boeit dat me niet zo.Wij hadden vroeger een fleischmann racebaan, die was altijd stuk, altijd mankeerde er iets. We hebben nu thuis een Ninco baan en rijden met auto's van alle bekende merken, zoals Ninco, fly, scalextric en de echte raceauto's zijn van slot-it en nsr.

suske zei

leuk filmpje
hoef ik geen sterke drank meer te drinken om duizelig bij te worden.

Hachelijk ?

FRANK103 zei

@Suske: ik dacht dat jij een bikkel was, dit is een filmpje gemaakt met een Ninco Toyota Supra (met NC6 motor), die draait 15 seconde over een rondje. De snelle auto's draaien een rond in 10 seconden, dat gaat een stuk sneller. Dan mag je over de achterbank spugen!
;-)