zondag 24 februari 2013

Voetbal van Wesley

De derde wedstrijd van 2013, de eerste 2 werden gewonnen, het is duidelijk merkbaar dat het team van Wes bij de zwakkere teams is ingedeeld.

Zaterdag moest tegen de C6 van Uitgeest gevoetbald worden, en eerlijk gezegd had ik gehoopt dat deze wedstrijd zou worden afgelast.

Ik kon namelijk in Hoorn kijken bij de Fremo vereniging en in Houten was de modelspoorbeurs Rail.

En niet onbelangrijk, hoewel het slechts rond 0 graden was

zorgde de harde wind voor een gevoelstemperatuur van -10.

Maar de wedstrijd ging wel door dus stond ik rond 14.30 langs het veld.

Ook nu waren er een paar invallers nodig, en ook deze keer zorgden die voor een aanvallende impuls die het team goed kon gebruiken.

Binnen een paar minuten stond het team van Wesley al 0-1 voor, en dankzij de wind mee vielen de doelpunten makkelijk.

Aan het einde van de eerste helft stonden ze dan ook met 0-4 voor!

De tweede helft liep het team minder, ze vonden het koud (dan vonden het publiek, scheids- en grensrechters ook!) en de harde wind tegen had duidelijk invloed op de bal.

De tegenstander drong meer aan, maar doelpunten bleven uit.

Toen na (ruim?) een half uur het team van Wesley weer een doelpunt wist te maken was het voor iedereen genoeg, de scheidsrechter floot voor het einde en de derde overwinning was een feit!

Hachelijk?

5 opmerkingen:

Renesmurf zei

Altijd mooi als er doelpunten vallen, anders is het ook maar saai. Nou ja, saai is het toch wel, dat gesport kijken, maar als er familie meedoet is dat wellicht nog wel te doen.

Sjoerd zei

Ik ben het met iedereen eens, er moeten gewoon meer doelpunten vallen.

Handschoenen bij voetbal is voor mietjes. Dat is wel duidelijk. Trouwens lag er geen sneeuw op het veld? Hachelijke zaak als het niet zo was.

FRANK103 zei

@Rene: bij dit soort amateurvoetbal is het wel noodzakelijk dat er familie meespeelt, anders gaat niemand er kijken!

@Sjoerd: vind ik ook!

@Brillie: het was erg koud zaterdag, dan is het niet dragen van handschoenen zeer onverstandig, ongeacht overige voorkeuren. En zaterdag lag hier geen sneeuw, daarvoor moest je richting Limburg.

Paul zei

In Limburg lag inderdaad sneeuw, en niet zo zuinig. Daar is al het voetbal afgelast, dus ook de wedstrijd van mijn dochter. Koning winter had de voorbereiding met trainen en oefenwedstrijden danig in de war gestuurd, en nu dus ook de eerste competitie wedstrijd