woensdag 6 februari 2013

Woensdagmorgenfietsen


Dinsdagavond werd er sneeuw verwacht, reden om niet naar Erik te gaan, glibberen met de auto op een smalle binnendoor weg is niet zo heel verstandig.En vanmorgen bleek er inderdaad een paar centimeter te liggen, dus gingen we met de slee naar school.Ik heb ook geen boswandeling gemaakt of tocht met de racefiets gemaakt, maar ben op de fiets naar de kapper gegaan.Het resultaat laat ik hier graag zien.Eenmaal thuis stond Bibbel (Bips voor intimi) op me te wachten, met uitermate koude pootjes.Natuurlijk heb ik meerdere foto's gemaakt,waaruit goed blijkt hoe goed hij onder deze weersomstandigheden gecamoufleerd is.Hoewel hij liever binnen in zijn doos ligt te slapen.Rond 12 uur, op weg naar school, was er al behoorlijk wat sneeuw verdwenen.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Renesmurf zei

ah, toch mooi he, dat witte! Hier helaas veel te weinig, maar he, we blijven hopen!

Albert y Mara fotoblog zei

Wat lief jullie Bips. Je ziet ze niet veel een kat helemaal wit. Moet even denken aan ons katje Mischou die we op 13-12-12 hebben moeten laten inslapen. Woensdag is dus altijd jouw papa-dag geweest? Groetjes Mara

Sjoerd zei

Heel mooi zo'n gecamoufleerde kat op straat....

FRANK103 zei

@René: het is hier inmiddels ook weer verdwenen. Ik heb liever ijs dan sneeuw, ik heb zin in een schaatstocht!

@Mara: helaas worden kattebeesten maar een jaar of 15 oud, en ook hier hechten we heel erg aan zo'n beest. Dan is het heel vervelend als hij dood gaat!
Ik werk nu al een jaar of 8 maar 4 dagen, en ik kan zeggen dat het me heel goed bevalt, die vrije woensdag!

@sjoerd: ja, hij is zo heel fotogeniek!

www.brillie.nl zei

Leuk wijkje. Ze doen wel slecht aan wegenonderhoud. Dat wel weer. Maar der is weer eens een blogje. Kijk zo kan het ook.

FRANK103 zei

@brillie: het wegenonderhoud is waardeloos, overal witte smurrie....