zondag 3 februari 2013

Voetbal Lisanne


De zaterdagmorgen begint met boodschappen, dan ontbijten en vervolgens moest er een kastje opgehaald worden dat was besteld.Na 1,5 uur waren we weer thuis, dan moet snel het kastje uit de auto want 3 teamgenoten van Lisanne staan voor de deur, er moet gevoetbald worden!De wedstrijd is tegen Kwiek '78 in Avenhorn, voor diegenen die niet weten waar dat is: dat is in de buurt van Hoorn.De eerste wedstrijd tegen Kwiek had het team van Lisanne gewonnen, terwijl het team van Kwiek ook gewonnen heeft van een aantal teams waarvan het team van Lisanne verloren heeft.Met andere woorden, de bal is rond!De wedstrijd: Kwiek kwam kwiek uit de startblokkenen schoot fraai de bal in de goal!Toen waren alle dames van het team van Lisanne bij de les,dit was niet zoals ze vooraf hadden besproken op de elektronische hulpmiddelen die 15 en 16 jarige meiden ter beschikking staan.Het tempo ging omhoog en hoewel een strafschop werd gemist lag de bal er daarna vlot in bij Kwiek.De linksbuiten van Kwiek was de Kwiekste en de rechtsback van het team van Lisanne niet,het was al snel weer 2-1.Ik heb binnen alvast de koffie opgezocht want een regenbui is slecht voor de camera!Na de pauze (het was gelukkig weer droog!)lieten beide teams zien voor de overwinning te gaan,na de 2-2werd er veel gestreden op het middenveld.Lisanne is een van de snelste meiden op het velden die wist als rechtsback de snelle linksbuiten (nummer 4) van Kwiek bijna helemaal uit te schakelen,ze kwam er maar één keer voorbij wat de 3-2 betekende.Terwijl inmiddels 4 meiden van het team van Lisanneaangegeven hadden echt niet verder te kunnen spelen door blessures,moesten ze nog 10 minuten.En wissels waren er niet!Een laatste bevlieging van Berna betekende de 3-3zodat we niet veel later toch heel tevreden naar huis reden!Na het avondeten moest de kast uit het begin van dit verhaal in elkaar gezet worden, dus als het hier weer een aantal dagen rustig is op het blog dan vertel ik hier alvast dat ik het dan niet rustig heb!Hachelijk?

10 opmerkingen:

Renesmurf zei

haha, ja, als je snel scrolt is het gelijk een filmpje!
Lekker sportief allemaal weer!

FRANK103 zei

@René: eigenlijk was het 80 minuten in de kou staan, brrrrrr.

Sjoerd zei

En nu een foto van dat kastje, want dat heb je zeker toch al klaar...

Albert y Mara zei

Natuurlijk weet ik waar Avenhorn ligt. Daar heb je toch een café met een orgel? Voor alle duidelijkheid Mara is geboren en deels opgegroeid in Hoorn. Vandaar dat ik die omgeving redelijk goed ken, ook van de vele toeritten van de MG Car Club Holland.
Plezant al die voetbalplaatjes van je dochter. Kan me voorstellen dat je als pa trots bent. Adios Frank, saludos de Albert

FRANK103 zei

@sjoerd: het kastje is zeker klaar en in gebruik genomen. Een foto van een kastje, ik zal mijn best doen!

@albert: dankzij de TomTom wisten we avenhorn te vinden, ik kan je niets vertellen over cafe's of over orgels in avenhorn. Maar ze hebben er wel een voetbalclub, Kwiek78. Dat weet ik zeker!

www.brillie.nl zei

Waarom niet met korte rokjes aan, zoals bij hockey? Dan was het nog een beetje het kijken waard. Nu is het zo saai. Gaap. Na de tweede foto al in slaap gevallen. Heikel?

FRANK103 zei

@Brillie: voetbal is nu eenmaal met broekjes, voetbalbroekjes, en hockey is met rokjes, net als paardrijden met paarden is! Slaapverwekkend, klopt, maar het is niet anders. Netelig!

NB bij heikel moet je er goed op letten dat je de h niet vergeet!

suske zei

gelijkspel ondanks al die gekwetsten ? Da's pas echt hachelijk !!!!

www.brillie.nl zei

Als mannen voor, tijdens en na de sex zoveel zouden praten als bij voetbal, dan was er nooit een kind geboren.

FRANK103 zei

@Suske: zonder geblesseerden hadden ze vast gewonnen!

@Brillie: je moet het kletsen dus beperken tot onderwerpen die daar om vragen, zoals voetbal, auto's en treinen.