maandag 25 maart 2013

Lisanne in Londen


Lisanne is een week op schoolreis naar Londen geweest en heeft vooral voor dit weblog een fotoreportage gemaakt.Dat begint uiteraard met de bootreis van Duinkerken naar Dover, waarvan ze vooral heeft onthouden dat ze nooit meer per boot ergens naar toe wil.Eenmaal in Londen verbleven ze bij gastgezinnen,waarvan uiteraard geen foto is gemaakt.Die heeft ze wel van de Big Benen van de Londen Eye.Hoogtepunt bij de excursieswas voor Lisanne het bezoekaan het Emirates stadion van Arsenal.Al maanden is ze aan het sparen om hiereen Arsenal outfit te kunnen kopen.Bezoek aan de kleedkamer,de gang naar het velden zelf een bezoek aan de perskamer,het kon niet op!Gelukkig was er ook weer een bezoek aan de Starbucks, om alle emoties tot een cool Engels niveau te kunnen laten dalen.Ook leuk was een bezoek aan het National History museum,met veel dode beesten.Zoals de T-rex en de dodo.Na zoveel opwindingwas een bezoekje aan de Starbucks wel gewenst!Een bezoek aan Londen kan niet zonder een bezoek aan een spoorwegstation, al is het voor haar papa.Dus is ze naar het station Kings Cross geweest, voor perron 9 3/4.Je mag echter het perron niet op zonder treinkaartje zodat er niks anders op zat dan de plaatselijke Starbucks te bezoeken.Natuurlijk is ze ook naar de Disney store geweesten naar de M&M store,en naar Starbucks en naar Wicked.Dan met de bus naar de boot en met de boot naar Duinkerken en vervolgens 's nachts in de bus naar huis,op tijd voor de voetbalwedstrijd in de Amsterdam Arena, op vrijdagavond.Voor Elise, die Lisanne erg had gemist, heeft ze Lady meegenomen (Vagebond beschikte niet over de juiste reispapieren), zodat die ook weer erg blij was dat haar grote zus weer thuis was.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

ja, ik vind niet alles even interesant, ik had bijvoorbeeld dat reuzenrad ingegaan en dan lekker het uitzicht op de foto zetten. Ieder zijn stijl, dat eten vind ik het minst interesant.

FRANK103 zei

@René: ze mocht kiezen, reuzenrad of Emirates stadion, ze wilde heel graag naar het voetbalstadion. Maar er zijn ook klasgenoten naar het reuzenrad gegaan! De Starbucks ging vooral om de naam die ze er op heeft laten schrijven, voor whatsupp en facebook.

Max Roodveldt zei

Welke Arsenal outfit heeft ze nu gekocht ?

Sjoerd zei

Dat zijn reisjes waar je wat aan hebt en waar je later met een goed gevoel aan terug kan denken.

Anoniem zei

Met deze foto's is de kwaliteit van het weblog ineens met sprongen vooruit gegaan!
Harry.

www.brillie.nl zei

Mooi die boot uit de boeken van Kuifje.

FRANK103 zei

@Max: het thuistenue van Arsenal, en dan de dames uitvoering.

@Sjoerd: ik denk dat dat wel is gelukt, ze heeft het heel leuk gevonden!

@Brillie: knap dat je die hebt herkent, het is inderdaad de Eenhoorn uit de boeken en film van Kuifje!

Albert y Mara zei

Zowel Albert als ik hebben genoten van je reportage Lisanne. Vooral bij mij bracht het veel herinneringen teweeg want in 1970 ben ik au-pair geweest in Watford vlakbij London en heb in London heel wat dagen rondgezworven, discotheken bezocht en in kroegjes gezeten.
Grtz Mara

FRANK103 zei

@Mara: ze wil graag nog een keer naar Londen, maar dan niet meer met de boot!