zondag 10 maart 2013

Over dunner worden en verjaardagen


Zaterdag was de 16e verjaardag van Manon en dus reisden we met een delegatie af naar de feestlocatie.Omdat ik volgens de familie dunner wordt heb ik me gefocust op de aanwezige taarten, je moet toch wat tijdens een verjaardag!Eén van de taarten, de verjaardagstaart, werd door de jarige zelf gebakken en versierd. Het publiek werd hierbij alvast een versnapering aangeboden.Omdat ze bij de planning van de zaterdag taart had verward met paard, was de taart nog niet klaar. Een bezoek aan een manege loopt gemakkelijk uit, wordt dan gezegd.
Omdat je erge honger krijgt bij het 'helpen' met het taartbakken heb ik nog een stukje appeltaart geproefd.Op de foto's is goed te zienwat een afschuwelijk werk het is om een taart te produceren,ik denk er sterk over ons grut ook zoiets te laten doen,zodat ze hun luizenleven bij ons meer gaan waarderen!En ik eens wat vaker kan beschikken over de afstandsbediening van de TV.Het werk aan de taart ging maar door,en zoals al eerder gezegd,ook van het assisteren bij het taartbakken krijg je honger!Dan is eindelijk de taart af,en moeten alleen nog de  puntjes op de i gezet worden.Ik vind het eindresultaat erg geslaagd.Dan nog over het dunner worden: ze bleken mijn kapsel te bedoelen....Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat kapsel heeft het altijd gedaan... Ze hadden je beter een tulband kunnen bakken.

Renesmurf zei

ah, dat lijkt me een heerlijke taart zeg! haha, en wie weet wordt je ooit wel eens een keer 103!

Ad zei

Mooie taart; goed voor de (stroom)lijn!

FRANK103 zei

@Sjoerd: mijn schoonmoeder is van de moskovische tulbanden, die kan ze uitstekend maken. Helaas bakt ze die weinig (ik ben niet zo populair).

@René: mijn gewicht gaat eerder richtig 103, hoewel ik eigenlijk maar 90 mag wegen.

@Ad: ik heb er helaas niks van geproefd, door allerlei andere familie-verplichtingen.

www.brillie.nl zei

Waarom heeft de kok geen haarnetje? Dat is wel werken volgens de ISO 189318923. Dacht ik zo. Heikel?

FRANK103 zei

@brillie: het is zeker heikel! ( let op, de h niet vergeten!)

Albert y Mara fotoblog zei

Niet te geloven wat een zoetigheid op deze log. Ik pas want denk een beetje aan de lijn. Voordat ik het vergeet, felicidades met je dochter. Sweet Little Sixteen. Ze heeft nog heel wat jaartjes voor de boeg. Saludos Albert

FRANK103 zei

@albert: Manon is een nichtje van ons, maar dat blijkt inderdaad niet duidelijk uit de tekst. Hoewel is veel taart laat zien heb ik maar 1 stukje naar binnen gewerkt, zoals gezegd moet ik ook aan mijn stroomlijn denken!

suske zei

nu afwachten tot je zelf een hachelijke frank103 taart voor ons bakt.