zondag 17 maart 2013

Treinenbeurs Alkmaar


Dit weekend was een modelspoorbeurs in Alkmaar,met een aantal modelspoorbanen die konden worden bekekenen met handel.Vanmorgen ben ik er een uurtje gaan kijken,eerst de handel en vervolgens de opgestelde modelspoorbanen.Zo als wel vaker bij een kleine beurs hier in de buurtwas de handel niet geweldig, naar mijn idee vroeg men vooral te veel geld voor de spulletjes.Dan de modelbanen,die zagen er wel goed uit.Het waren voor een groot deel wel de bekende modelbanen,die al eerder te zien waren bij andere gelegenheden.Maar het was zeker de moeite waard!Er liep ook een ploeg rond van radio-tv Noord Holland.Ik ben benieuwd wat voor beelddie van de modelspoorder laten zien!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Die mensen willen gewoon de kosten eruit halen. En als niemand wat wil kopen, is het gewoon de laatste keer...

FRANK103 zei

@Sjoerd: uiteraard willen ze de kosten eruit halen en nog wat verdienen ook, maar of ik gebruik maak van het aanbod hangt af van hun prijzen en de inhoud van mijn portemonnee. En die was vandaag leeg, helaas!

Renesmurf zei

Het is gewoon leuk om andermans werkjes te bekijken! Ideen opdoen en gewoon genieten.

En kopen, ach ja, dat is en blijft altijd een punt.

Ad zei

Ik ben pas nog in Goes geweest. Dat is op zich een leuke modelbouwbeurs. Maar ook daar is de handel niet zo aantrekkelijk; dat vind ik overigens ook gelden voor Marktplaats.nl. Groot aanbod, vaak zo duur dat je beter nieuw kan overwegen; soms heb je geluk. Ik kijk wel regelmatig.

www.brillie.nl zei

Dit soort vakwerk zie ik hier zelden. Kijk eens hoe prachtig de luchten zijn. Het spoor, een lust voor het oog. Zo is de NS ook echt.

FRANK103 zei

@René: het bekijken van het geknutsel was dit keer het hoofddoel, ik heb me weten te beheersen en geen euro uitgegeven!

@Ad: nadeel van Marktplaats vind ik ook dat je op een foto moet beslissen, en dat levert soms toch een miskoop op.

@Brillie: ja, dat zie je hier niet veel!

www.brillie.nl zei

Klopt... wel jammer. hahaha.