zondag 3 maart 2013

Voetbal Wesley


Na 3 overwinningen (11-3, 2-1 en 5-0) staat het team van Wesley bovenaan, dat schept verwachtingen!Afgelopen zaterdag was de uitwedstrijd tegen RCZ,eveneens een team dat afgelopen weken nog niet heeft verloren.Het team van Wes had 14 spelers,dus 3 reservespelers, RCZ komt een tweetal spelers tekort,echter er zijn een aantal reservespelers uit een ander team onderweg.Het team van Wes krijgt hierdoor een groot aantal kansen waarvan er slechts 1 wordt benut,vervolgens vallen de reservespelers in en is het 11 tegen 11.Nog steeds zijn er aan beide kanten veel kansen,echter alles gaat mis of tegen de keeper.Halverwege de tweede helft treft ook RCZ doel,zodat het laatste kwartier nog erg spannend is.Er vallen geen doelpunten meer zodat de einduitslag 1-1 is.Voor de verandering heb ik een kort filmpje van de wedstrijd gemaakt.


Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Sta je daar te blauwbekken en heeft er dan niemand gewonnen,

Albert y Mara zei

Dat moet je als vader er voor over hebben. Blauwbekken in de kou. OT: de laatste log bij ons zal je wel plezant vinden Frank. Grtz Albert

suske zei

Op actiefoto nr 2 wordt er volgens mij tegen de verkeerde bal getrapt, maar het kan ook natuurlijk dat ik de regels van het spel niet begrijp.

FRANK103 zei

@sjoerd: de kantine had dik gewonnen en ik verloren!

@albert: het hoort erbij, maar ik heb wel liever 20 graden en zon! Ik heb jouw bericht gezien, en dan wil ik toch graag zo'n trad lok op mijn spoorbaan.

@suske: je kan dan zien hoe hachelijk voetbal eigenlijk is! Klote(n)?

www.brillie.nl zei

Het blijven mietjes met die handschoenen aan. Er ligt niet eens sneeuw. Goede trap in het kruis, zo komen er niet meer van die voetballers op de wereld. :)

Renesmurf zei

haha, ja, als ik dat filmpje zie ben ik zo blij dat ik daar niet langs de lijn sta!

FRANK103 zei

@Brillie: jouw fixatie op voortplanting wekt de indruk dat je veel tekort komt. Microscopisch klein piemeltje vermoed ik!

@René: het geeft inderdaad te denken, maar ze zijn tenminste actief bezig....