zondag 28 april 2013

Einde voetbalseizoen


Het einde van het voetbalseizoen is al weer in zicht, zaterdag speelde Wesley met zijn team de laatste wedstrijd van het seizoen.Een wedstrijd die ze moesten winnen om kampioen te kunnen worden.Dan moesten de 2 andere kanshebbers wel verliezen.Wat die voor resultaat neer gezet hebben weten we niet, dat is ook niet zo belangrijk,het gaat immers om het plezier in voetballen en niet om het resultaat.Het team van Wes was veel te sterk voor WSV en het was slechts een 0-3 overwinning geworden omdat het vizier niet helemaal scherp stond.Voor het volgende seizoen blijft het team grotendeels intact zodat we hopen dat dan het hele jaar de wedstrijden gewonnen kunnen worden.Hachelijk?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Oei, een echte oranjegast... dat is pas hachelijk.

FRANK103 zei

@Sjoerd: ik heb maandag en dinsdag vrij dankzij ons koningshuis, dan kan een beetje oranje geen kwaad!

suske zei

veel voetbalplezier en als belg zijnde zal ik me maar niet uitspreken over dit oranje gedoe.

Paul zei

Mijn dochter moet nog 3 wedstrijden, door de vele sneeuw en kou veel wedstrijden uitgevallen.

Ik vind dat tonemapping niet echt mooi

FRANK103 zei

@Suske: sinds 1830 zijn jullie onafhankelijk, maar daar kan zo verandering in komen als jullie teveel zeuren over de kleur oranje
;-)

@Paul: het seizoen is hier op 11 mei afgelopen, er worden daarna geen wedstrijden meer ingehaald. Het weekend van 4 mei is vrij ivm vakantie. Maximaal 1 wedstrijd dus nog, Lisanne moet de 11e aan de bak.
Maar hier hebben we uiteraard minder kou en sneeuw dan in het zuiden, hier zijn de wedstrijden doorgegaan als het in het zuiden was afgelast.
Dat tonemapping lijkt bij dit bericht meer op 'tekeningen', dat vond ik een aardig effect.