donderdag 25 april 2013

Werken bij de luchtmacht


Lisanne is druk bezig met zich te oriënteren op haar vervolgstudie.Iets wat haar wel wat lijkt is piloot te worden op een helikopter,waar ik haar uiteraard geadviseerd heb om machinist te worden op een trein.Vandaag was een informatiedag op de luchthaven Eindhoven en mocht ik de taxichauffeur spelen.Omdat in de uitnodiging expliciet vermeld was dat je foto's en filmpjes mocht makenhad ik de spiegelreflex mee.Het resultaat daarvan laat ik hier graag zien,
(Hieronder: echte HDR!)uiteraard ben ik weer los gegaan met de tone mapping software,waardoor ik jullie foto's van de lunch en koffie met cake moet onthouden.Lisanne vond de dag erg leuk,maar of we inderdaad over een aantal jaren rustiger kunnen slapenomdat Lisanne voor ons waakt, dat gaan we zien!Hachelijk?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Och Frank, Nederland is groot en de kans dat ze net op ons huis valt is te verwaarlozen...

FRANK103 zei

@Sjoerd: je weet wel dat de meeste militaire bases in brabant/limburg zijn? Bij ons zie je geen F16 ivm de burgerluchtvaart richting Schiphol.
De kans is dus groter dan je misschien denkt! Hachelijk?

Renesmurf zei

zo, dat is heftig hoor, en pittig lijkt me ook!
Ja, dan moet je wel van spanning en concentratie houden!

FRANK103 zei

@rene: ik ben daar ook niet geschikt voor, ik blijf liever met mijn platvoeten op de aarde staan.

www.brillie.nl zei

Je blog is stuk, alles is oranje.

FRANK103 zei

@brillie: het blog is aangepast aan de komende kroning van W.A., en hoewel ik geen voorstander van een koningshuis ben, ben ik ook geen tegenstander, en vind ik dat je iedere gelenheid om een feestje te vieren moet aangrijpen!