donderdag 30 mei 2013

De sportdag


Ieder jaar organiseert mijn werkgever een sportdag, dit jaar zou ik gaan voetballen, maar doordat ik 2 keer binnen een maand mijn enkel had verrekt heb ik dat noodgedwongen afgezegd.Plan B was om toch weer te gaan fietsen, daarvoor moest de fiets wel voorzien worden van wat nieuwe remblokjes.En gelukkig was het weer vandaag uitermate geschikt voor een fietstocht!Koffie bij paal 29 in Schoorl aan Zee,een lunch bij de Zilte Zoen in Schoorl, aan de voet van de klimduin.Een paar hele snelle collega's reden richting Wijk aan Zee, tempo lag ruim boven de 30 en ik moet zeggen dat ik erg blij was dat die snelle collega's ergens linksaf moesten waar ik in ieder geval rechtsaf wilde!De laatste 25 kilometer gingen dus weer in mijn tempo, waardoor ik vanavond al weer van de beademing af kon. (Voor Harry: totaal 95 kilometer in iets meer dan 4 uur).Hachelijk?

6 opmerkingen:

Renesmurf zei

ja, je kan maar beter voorzichtig zijn he! En nu begint het zomerseizoen weer, geniet daar van!

www.brillie.nl zei

Paal 13 op Texel is mijn hang plek.

Sjoerd zei

Ik snap die werkgevers niet. Volgens mij willen ze van al die fanatieke sporters af. Dat levert teveel risico op.

Albert y Mara fotoblog zei

Je bent echt een levensgenieter als ik naar de versnaperingen kijk die je tijdens de fietstocht tot je neemt. Vandaag bij de koffie een zelfgemaakt stuk appeltaart van Mara. Mmmmm
Salu2 Albert

Anoniem zei

Hé Neef,
wat heb je ook een zwaar leven als je vrij bent... Of valt dit onder werk? Minder remmen, dan kun je volgend jaar de collega's wel bijhouden!

FRANK103 zei

@René: doe ik!

@Brillie: moet ik toch eens naar toe, naar Texel

@Sjoerd: lichaamsbeweging is gezond voor mensen, dat is de gedachte.

@Albert: er gaat niets boven appeltaart, vooral niet als hij zelf gebakken is!

@Neef: remmen is erg suf, maar soms noodzakelijk. Nee, sommige collega's ga ik nooit bijhouden, die hebben aanleg voor racefietsen.