zaterdag 11 mei 2013

Kampioen!


Vandaag was de laatste speelronde van het team van Lisanne, en ze konden nog kampioen worden.Tegen één tegenstander (Kwiek) hadden ze twee keer gelijk gespeeld, en die tegenstander had nu een beter doelsaldo (+3).Beide teams hadden verder alle wedstrijden gewonnen.Als Kwiek nu met 4 - 0 zou winnen, dan moest het team van Lisanne met 7 - 0 winnen om kampioen te worden.Kwiek won met 4-0, en het team van Lisanne kwam vandaag pas laat op schot,pas halverwege de tweede helft wisten ze goed het doel van EVC te vinden.Maar door een 8-0 overwinning op EVC waren ze terecht kampioen!Uiteraard had de club champagne en bloemen klaar staan,vol vertrouwen dat de dames kampioen zouden worden.Voor de vertrekkende coach was een kist vol cadeautjes van zijn team.In de kantine was er gebak voor de dames.En dan moest er naar goed gebruik is de sloot gesprongen worden.Sommige meiden sprongen meer dan één keer.Zo eindigt een mooi voetbalseizoenmet een leuk feest!Hachelijk?

9 opmerkingen:

Paul zei

Simone speelt vandaag de laatste wedstrijd. 1 punt is genoeg voor de tweede plaats en promotie. Promotie als 2e? Ja, want Vesta vrouwen 2 die kampioen zijn mogen niet promoveren omdat ze halverwege het seizoen dames van het opgeheven 1e hebben ingezet. Ze wonnen ineens alles terwijl ze voor de winterstop nog geregeld met grote cijfers verloren.

FRANK103 zei

Hoi Paul,

wens haar maar succes! Hier gaan ze altijd voor de overwinning!
Schuiven met speelsters doen ze hier ook, winnen is dan toch kennelijk belangrijker dan sportiviteit.

Met vriendelijke groet

Frank

Paul zei

1 punt was genoeg, maar de dames hier gaan ook voor de winst, dus dat gebeurde ook 4-0 voor het team van Simone, met 2 doelpunten van Simone, wat haar totaal dit seizoen op 28 brengt. Daarmee is ze de topscoorder van de club (niet alleen bij de dames, maar van de hele seniorengroep incl de heren)

FRANK103 zei

@Paul: gefeliciteerd! En 28 doelpunten in het seizoen is een goede score, ze kan zo bij Vitesse aan de bak als opvolger van Bony!

Paul zei

Ze gaat volgend jaar studeren in Enschede, dus ik denk dat het FC Twente wordt (die hebben een vrouwen team) hahaha!!!!
Overigens, ook de felictiaties voor Lisanne meen haar team met hun prestatie!!

Albert y Mara fotoblog zei

Lisanne felicidades en wat zal jij een trotse vader zijn Frank. Kan me voorstellen. Dit kampioensschap is misschien nog meer waard dan dat van Ajax. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Paul: Meedoen met FC Twente is dan natuurlijk fantastisch! Misschien dat de damescompetitie toch ooit doorbreekt in Nederland?
Bedankt namens Lisanne!

@Albert: het kampioenschap van Ajax en de bekeroverwinning door AZ zijn leuk, maar een zwaar bevochten overwinning door een team waar ik bijna iedere wedstrijd van gezien heb (langs de kant heb gestaan), dat is toch leuker!

suske zei

Deze sloot of slotscène is een hoogtepunt in hun carrière ? hachelijk hoor !

FRANK103 zei

@Suske: zeg eens eerlijk, hoe vaak ben jij in de sloot gesprongen? Of: hoe vaak ben je kampioen geworden en in de sloot gesprongen. Nooit?

Zit je over 60 jaar in het bejaardentehuis en kan je nog vertellen: weet je nog, in 2013 zijn we kampioen geworden EN in de sloot gesprongen.

Hachelijk!