vrijdag 10 mei 2013

Stoomtram Hoorn Medemblik, een serieus filmpje!

7 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Toch zijn de treintjes van VSM indruk meer wegende dan deze. Dit is maar een aftreksel van dat wat wij hier zien elke week. Heikel?

FRANK103 zei

Hoi Brillie,

Hoorn Medemblik is een tramlijn met trammateriaal, dat is inderdaad minder imposant dan hoofdlijnmateriaal. Bij de VSM hebben ze een verzameling Duits hoofdlijnmateriaal, erg mooi, maar heeft niks te maken met een realistisch spoorwegbedrijf nabootsen, het is op een afgesloten traject rijden met overgemeten materiaal. Wel heel mooi materiaal! Bij Hoorn Medemblik proberen ze wel de spoorwegen rond 1930 zo goed mogelijk weer te geven.

Mvrgr

Frank

suske zei

en geen koffie met gebak achteraf ?
HACHELIJK !!!

Paul zei

Wat een snelheid daar door die velden!!!! een hoge snelheids tram?????

;-)

FRANK103 zei

@Suske: nou, die koffie met gebak was er wel, maar ik ben op dieet en plaats dus niet teveel etenswaren foto's.

@Paul: ja!

lionel lines fan zei

Ik word nu wel erg nieuwsgierig wat daar in Wognum plaats moet hebben gevonden. Opnames verdwenen? Dat klinkt wel heel Balkanachtig.
Desalniettemin een mooie en zeer serieuze registratie van een stoomtramreis door het platte Hollandse land (of West-Fries voor de fijnproever, in ieder geval daarbij de zee ongeveer).
Mooi, ja!
Hachelijk, nee.
Series, zeer.
Groet
Eggo

FRANK103 zei

@Eggo: ik had ongeveer 15 filmpjes waarvan een deel niet bruikbaar, maar bij elkaar toch teveel voor een youtube filmpje, wat volgens mij maximaal zo'n 5 minuten mag duren en kort en bondig moet zijn. Ik heb er dus 2 filmpjes van gemaakt, een serieus filmpje van de tramrit, en een fractie minder serieus filmpje van de medereiziger. Omdat ik in mijn klassieke outfit niet werd geacht foto's te maken heb ik in Wognum niet erg met de camera in de hand rond kunnen lopen, het was dus niet geheel een technisch mankement, maar meer een psychologische blokkade. Als beide filmpjes van het Noordhollandse platteland verder aan de verwachtingen voldoen vind ik het goed! Overigens heb ik op het blog en op youtube meerdere filmpjes staan van de stoomtram Hoorn Medemblik, zie SHM links bij de links, of is dat te link?

Met vriendelijke groet,

Frank